Image default
LifeStyle

Spune STOP toxinelor! Protejează-ți ficatul cu Stoptoxin Forte

Știai că ficatul îndeplinește zilnic peste 500 funcții biochimice? De la prelucrarea nutrienților din alimente până la neutralizarea și eliminarea substanțelor toxice din organism, ficatul este unul dintre organele vitale pentru corpul omenesc.

Puțini dintre noi acordă importanța cuvenită ficatului, înainte de apariția unor dezechilibre grave de sănătate… 

Stoptoxin® Forte este un protector hepatic recomandat în protejarea ficatului față de efectul nociv al substanțelor toxice (substanțe medicamentoase, alcool, aditivi alimentari, fum de țigară), precum și pentru funcționarea normală a ficatului. 

Aceste capsule se administrează în hepatopatii, cure de detoxifiere, dar și asociat la tratamentele cu risc de hepatotoxicitate.

Acest supliment alimentar ameliorează simptomatologia – dureri abdominale, oboseală, anorexie, dispepsie, normalizează parametrii hepatici – bilirubina, TGO, TGP și reprezintă un adjuvant antiviral în hepatitele de tip B și C.

Stoptoxin® Forte este soluția terapeutică cu cea mai rapidă acțiune în regenerarea hepatică: normalizează valorile transaminazelor hepatice în 3 luni vs. 6 luni cu un produs pe bază de silimarină 150 mg.

Conţine extract uscat din partea aeriană de Phyllanthus niruri (standardizat in Phyllanthine) – 225 mg/capsulă; extract uscat din seminţe de armurariu (standardizat in silimarina) – 150 mg/capsulă, colină – 60 mg/capsulă.

Pentru mai multe informaţii despre produsele Fiterman Pharma, accesaţi www.cetipicagreu.ro.

 

Articole similare

Pregateste-ti look-ul de primavara cu Biotissima®!

casamea.ro

5 To Go și Art Safari București lansează o colecție limitată de pahare de cafea, cu ocazia ediției 2018 a evenimentului de artă

comunicat de presa

Sediul Radio 21

Mariela Vanu

Lasă un comentariu