Dar, asa cum esti responsabil ss asiguri înfrumusetarea dormitorului, trebuie sa te ocupi si de organizarea acestuia.
Iata cateva idei foarte simple si eficiente de stocare a lucrurilor in dormitor.

Sub pat

Aceasta este, probabil, cel mai comun loc folosit cand te gandesti la spatiu de depozitare.

Pentru o mai buna organizare folositi sertare separatoare sub-pat pentru a depozita diverse lucruri, cum ar fi: lenjerie de pat, paturi, perne, seturi de perdele, draperii, covoare si multe alte obiecte despre car stiti ca nu veti avea nevoie tot timpul. 

Dulap pentru Accesorii

Fiecare fata are un fetis pentru un fel de accesorii, cineva isi poate dori sa colectioneze esarfe diferite, altcineva curele, unele incaltaminte si diverse alte accesorii. Ce ziceti de un dulap intreg dedicat acestora? Cu carlige in interiorul dulapului sa stea bagajele. Puteti avea panouri orizontale tintuite intre perechile de incaltaminte pentru a  le mentine aliniate frumos. Puteti avea o tija fixata pe partea superioara, pentru a lega esarfe si fulare. O tija similara, mai mica, detasabia pentru bratari si multe alte accesori.

Pana acum am discutat ideile majore, pentru a stoca diverse lucruri in dormitor. Aici, voi da cateva sfaturi pentru a organiza lucrurile dvs. in cadrul acestor piese de mobilier.
1. Saci de stocare imbracaminte – folositi acesti saci pentru a stoca lenjerii de pat, paturi, dar si draperii. Acestia vor pastra textura si le pastreaza curate si le protejeaza de molii si alte insecte daunatoare. Puteti stoca in acest fel chiar si rochii scumpe, haine si sacouri etc.

2. Cutiile de lapte – confectionati din acestea, cutii rezistente si dragute pentru pionii de pe tabla de sah, tot felul de bibelouri pot intra in astfel de cutii – materiale de papetarie, ace, capsator etc.  Puteti face chiar o pusculita din ea!

Tot ce ai nevoie pentru a-ti organiza dormitorul este prezenta de spirit si un pic de creativitate.

Related posts

Cum îți protejezi telefonul mobil în perioada de vară? Sfaturi utile

Adina Meyers

Dacă vrei să vinzi sau să închiriezi apartamentul, ai nevoie de un certificat energetic! – Află cum îl poți obține în 24 de ore!

Adina Meyers

Camera copilului, un decor de poveste

Adina Meyers