LifeStyle

“Ca pe vremuri 2” anunta line-up-ul final

A inceput numaratoarea inversa catre cea de-a doua editie a unui eveniment care scrie istorie!

Cu trei legende ale rock-ului romanesc si cu o atmosfera de festival care a intrat deja in traditie, “Ca pe vremuri 2” anunta line-up-ul final pentru marele eveniment programat pe 15 iunie, la Arenele Romane. Titanii rock-ului clasic – Celelalte Cuvinte, Phoenix si Cargo se vor reuni intr-o singura seara spre bucuria fanilor, care vin din toata tara pentru un maraton muzical de mai bine de cinci ore de muzica live.

Daca esti rocker inversunat sau indragostit ireversibil de “Iarba prin par”, “Asa e viata mea”, “Se lasa rau”, piese sub semnatura inconfundabila a trupei Celelalte Cuvinte, te asteptam la “Ca pe vremuri 2” pentru a incerca noi emotii si pentru a retrai amintiri dragi.

Tanar sau matur, nu se poate ca Phoenix sa nu iti trezeasca sentimente dintre cele mai diverse… De peste 55 de ani, Phoenix canta mentinand valorile si traditiile mereu tinere. Acum poti sa fii alaturi de artistii care au marcat generatii intregi cu hituri ce au infruntat anii de cenzura:  „Andrii Popa”, „Mugur de fluier”, „Mica Tiganiada”.   

Cargo completeaza formula perfecta a unei seri de neuitat. Veniti sa cantam cu totii "Daca ploaia s-ar opri", "Romanie, te strig" și "Ziua Vrajitoarelor", sa ne bucuram de muzica la superlativ si de atmosfera inegalabila de festival rock de top.  

Pe 15 iunie, adevaratii rockeri isi dau intalnire la Arenele Romane, intr-o seara ca pe vremuri cu muzica preferata a multor generatii, o reuniune a muzicii rock clasice, o seara in care vor fi adunate alte amintiri care sa dureze o viata!

Evenimentul este organizat de Sublime România și comunicat de HTag PR.

Biletele se găsesc pe iabilet.ro.

Related posts

WALKMAN® E440K de la Sony

Adina Meyers

Dakini Festival deschide in 3 saptamani poarta marilor evenimente de la malul marii

Adina Meyers

Concursul Internaţional de Dirijat Jeunesses Musicales Bucureşti

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe