LifeStyle

Sony prezinta noile reportofoane colorate cu memorie flash si player MP3

Noile reportofoane digitale 3 in 1 de la Sony beneficiaza de un design elegant si redare MP3, precum si stocare USB

·        Inregistrare stereo clara, de inalta calitate

·        Timp de inregistrare prelungit, de pana la 1072 de ore  (UX300, in modul LP)

·        Manevrare foarte facila, cu ajutorul ecranului de afisaj mare, cu informatii pe 5 linii  

·        Transfer catre PC ultra-facil si rapid, drag-and-drop, prin conectorul USB, protejat de un capac culisant

·        Player MP3, cu ajutorul castilor

·        Durata de viata a bateriei pana la 15 ore de inregistrare / 83 de ore de redare

·        Compatibil cu sistemele de operare Windows si Macintosh

De acum, nu va veti mai pierde niciodata cuvintele. Capturarea interviurilor, a intalnirilor, a lecturilor si a notitelor vocale este mai facila ca niciodata, cu noua generatie de reportofoane colorate de la Sony.

Cu dimensiuni perfecte pentru a incapea intr-un buzunar sau intr-o gentuta, modelele elegante ICD-UX200 si ICD-UX300F cantaresc mai putin decat un telefon mobil (48g). In ciuda dimensiunilor foarte compacte, noile modele beneficiaza de cele mai avansate functii pentru capturarea, stocarea si administrarea usoara a inregistrarilor extraordinar de clare.

Memoria flash generoasa, de 4GB, poate salva mai mult de 1.000 de ore audio (in modul LP): mai mult decat suficient pentru o luna de inregistrari continue. Iar acesta este doar inceputul. Cu atat spatiu pentru stocare si cu un conector USB integrat, modelele minuscule UX200 si UX300F reprezinta si o alternativa excelenta pentru a depozita sau transfera fisiere pe PC, in timpul deplasarilor.

Pentru divertisment mobil, utilizatorul poate asculta piesele preferate cu ajutorul player-ului audio, fie prin difuzoarele integrate sau prin castile incluse in pachet.

Inregistrarile digitale de inalta calitate sunt capturate in format stereo ca fisiere MP3. Functia comutabila de reducere a zgomotului si filtrul de atenuare a sunetelor joase asigura o inregistrare a vocii clara.

Redarea inregistrarilor de voce prin difuzorul integrat este clara, cu un sunet bogat in detalii. Controlul vitezei de redarea digitala in 21 de pasi usureaza selectarea secventei audio dorite, fara distorsiuni, in timpul transcrierii interviului, seminarului sau lecturii.

Autonomia prelungita a bateriei permite discutiile lungi, dar si redarea acestora – pentru multi tim, fara a ramane fara baterie. Cu o baterie alcalina, timpul de inregistrare se prelungeste cu pana la 15 ore (in modul LP), iar timpul de redare se extinde pana la 83 de ore – mai mult decat suficient pentru a asculta seria de notite de lectura.

Administrarea inregistrarilor este foarte facila, multumita ecranului generos LCD, cu afisaj lizibil, pe 5 linii. Inregistrarile pot fi sortate in cinci directoare, usurand selectarea fisierului cautat atunci cand utilizatorul dispune de multe notite vocale sau interviuri. Pentru si mai comoditate, inregistrarile pot fi administrate si editate cu functiile de Dividere/Stergere/Selectare si Mutare a directorului.

Procedeul simplu de drag-and-drop faciliteaza transferul inregistrarilor, fisierelor sau pieselor muzicale direct in computer. Conectorul USB culisant al reportofonului este protejat de un capac conectat de dispozitiv, pentru a nu exista pericolul de a-l pierde.

Modelul ICD-UX200 (2GB) este disponibil in variantele de culoare negru, argintiu, roz si rosu. Modelul ICD-UX300 (4GB) este disponibil in culorile negru si rosu. Disponibil in varianta de culoare negru, modelul ICD-UX300F (4GB) beneficiaza si de tuner FM, permitand ascultarea programelor favorite de radio.

Modelele ICD-UX200, UX300 si UX300F vor fi disponibile incepand cu decembrie 2009.

 

Related posts

Bucataria viitorului

Adina Meyers

Pe 13 mai incepe METAL SHOW – Expozitie internationala pentru prelucrarea metalelor, scule de precizie, sudura si robotica

Adina Meyers

Românii caută din ce în ce mai mult ”case de vânzare” pe Google

Adina Meyers