LifeStyle

Performanta x 2: PERSIL sustine echipa de handbal feminin a Romaniei

Conform acordului incheiat recent cu Federatia Romana de Handbal, Persil – marca din portofoliul Henkel Romania – este partenerul oficial al echipei nationale de handbal feminin la toate jocurile internationale amicale si oficiale ale echipei.

Persil este marca-emblema a companiei Henkel si cea mai importanta marca a diviziei Detergenti. Persil s-a pozitionat inca de la lansarea pe piata, in anul 1907, ca marca premium, oferind o adevarata garantie pentru calitate si „performanta”. Pentru Henkel Romania, decizia asocierii marcii Persil cu echipa feminina de handbal a Romaniei a fost luata pornind tocmai de la aceasta valoare comuna – performanta.

„Persil inseamna inovatie, performanta, experiente noi si placute, iar de-a lungul istoriei sale de peste 100 ani, a surprins consumatorii prin modalitatile originale de a li se adresa. In acelasi spirit, am decis sa sustinem o echipa extrem de performanta – echipa feminina de handbal a Romaniei – aflata in fata unor mari provocari, precum Campionatul Mondial, in 2009, si Campionatul European din 2010”, a declarat Liviu Sfrija, Presedintele Henkel Romania.

Persil garanteaza acum o performanta crescuta la temperaturi scazute!

Noul detergent premium Persil cu formula Cold Active are acum grija de tesaturi, chiar si la temperaturi scazute de 30º C. In plus, folosind detergentul Persil Cold Active se vor putea economisi atat resurse de apa si energie, cat si costul detergentului Persil pe 5 luni. Datorita acestor economii, consumatorii Persil Cold Active vor contribui in mod direct si la protejarea mediului inconjurator.

Noua gama Persil Cold Active ofera mai multe variante de detergent-pudra – Regular, Freshness by Silan, Nature Fresh (pentru rufe albe) si  Color Freshness by Silan (pentru rufe colorate).

Persil inseamna curatenia absoluta pe care o poti vedea, simti si mirosi!

Related posts

Hiparion Magazines anunta lansarea campaniei “40 bani pentru a doua sansa!”

Adina Meyers

LONCOLOR EXPERT HempStyle a primit distincția „Produsul Anului 2020” Roxen este brand ambassador-ul gamei

Adina Meyers

Sfaturi care sa te ajute sa mentii chiuveta din bucatarie mereu curata

Adina Meyers