LifeStyle

Solutii VELUX pentru o izolare termica optima la mansarda

Toti cei care vor achizitiona ferestre de mansarda VELUX in luna octombrie 2010 vor primi din partea VELUX Romania pachetele Energy+ si Energy++ in valoare de pana la 115€, pentru fiecare fereastra de mansarda cuprinsa in campanie.

Pachetul Energy+ recomandat mai ales in sezonul rece, ofera siguranta datorita geamului model 59 intarit la exterior si include cadou: kitul de izolare termica BDX, ce garanteaza instalarea etansa si reducerea semnificativa a pierderilor de caldura.

Pachetul Energy++ recomandat atat in sezonul rece cat si in sezonul cald, ofera protectie si siguranta sporita datorita geamului model 73 intarit la exterior si laminat la interior si include cadou: kitul de izolare termica BDX, ce asigura o instalare etansa si reducerea semnificativa a pierderilor de caldura in sezonul rece, si ruloul exterior parasolar MHL, ce garanteaza reducerea caldurii cu pana la 90% in sezonul cald.

Catalina Ratiu, Strategic Manager VELUX Romania a declarat: „In aceasta perioada a anului,  in domeniul constructiilor se finalizeaza lucrarile sau se renoveaza spatiile de locuit. Prin pachetele Energy sprijinim demersurile clientilor nostri, accentuand importanta unei bune izolari termice pentru un confort sporit”.

O izolare termica eficienta asigura economisirea energiei, reducand costurile destinate incalzirii locuintei si creaza un climat interior sanatos prin prevenirea aparitiei condensului.

Prin produsele inventate si dezvoltate de mai bine de 65 de ani, compania VELUX contribuie la imbunatatirea climatului interior al spatiilor de locuit, aducand lumina naturala si aerul proaspat in interiorul mansardei. VELUX produce o gama larga de ferestre de mansarda, potrivite atat acoperisurilor inclinate cat si celor tip terasa, jaluzele, rulouri interioare si parasolare, produse de instalare, dispozitive de comanda si control. Grupul VELUX detine fabrici in 11 tari si companii de vanzari in 40 de tari si reprezinta, la nivel mondial, unul dintre cele mai puternice nume din sectorul materialelor de constructii, ale carui produse sunt vandute peste tot in lume. Grupul VELUX are aproximativ 10.000 de angajati si este proprietatea VKR Holding A/S, companie cu raspundere limitata detinuta de catre familia fondatoare si fundatii. Grupul VELUX este prezent in Romania din 1997, prin intermediul companiei proprii, VELUX Romania S.R.L. Pentru detalii vizitati www.velux.ro si www.velux.com.

Related posts

5 plante care imbunatatesc calitatea aerului din locuinta ta

Adina Meyers

Trienala de Arhitectura East Centric – Open call de proiecte si concurs de eseuri

Adina Meyers

Solutia ideala pentru parinti si copii!

Adina Meyers