LifeStyle

Solutii creative pentru lucrari interioare si exterioare, de la Ocean Engineering Construct

Ocean Engineering Construct  va sta la dispozitie pentru lucrari de constructii civile, industriale, speciale de reparatii, hidroizolari si restaurari de calitate superioara, ce vine din experienta companiei din 1999 pana astazi.

Pe langa aceste servicii, Ocean Engineering Construct  va ofera varietate si solutii creative atat pentru lucrari interioare cat si pentru lucrari exterioare. Alaturi de o echipa aflata in continua dezvoltare, specializata in acest domeniu, compania la standarde internationale pentru a va oferi servicii de calitate, varietate si solutii creative pentru concepte arhitecturale.

Mai mult, firma ofera o gama larga de sisteme pentru pardoseli compozite care reprezinta solutii utile si economice atat pentru domeniul industrial cat si pentru cel rezidential.

Compania asigura cea mai buna calitate a materialelor si aplicarea acestora, dupa clarificarea solutiei decorative conform standardelor si asteptarilor clientului.

Pentru mai multe detalii vizitati www.oceanconstruct.ro si www.facebook.com/OceanEngineeringConstruct

 

Related posts

5 rezolutii de Anul Nou pe care sa le urmezi pentru casa ta

Bianca Ion

Praktiker răsplăteşte fidelitatea clienţilor cu reduceri pe viaţă prin cardurile BLUE şi GOLD

Adina Meyers

Medalion de somon cu piure de telina aromatizat cu menta

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe