LifeStyle

Lindab Romania a semnat trei contracte importante in a doua parte a anului

ü   10 hale metalice pentru Petrom Investment

ü   2000 mp de casete structurale si tabla cutata pentru MC-Bauchemie

ü   13.500 mp de tigla metalica pentru Baumax

Dintre proiectele derulate de Lindab Romania in perioada iunie-septembrie 2009, cele mai importante sunt cele care au ca beneficiari companiile Petrom Investment, MC-Bauchemie si Baumax-x Investment.

Intr-un astfel de “razboi” generat de criza economica, orice reduta castigata este extrem de importanta. Le multumim partenerilor alaturi de care am lucrat in aceste proiecte. Credem cu tarie in notiunea de parteneriat, cu atat mai importanta in conditiile tulburi ale pietei de constructii”, a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania.

Pentru Petrom Investment, Lindab s-a angajat sa participe in constructia a 10 hale metalice, plasate in 5 locatii din Romania (Giurgiu, Prahova, Dambovita, Bacau si Braila). Lindab va furniza structurile si asistenta tehnica. Constructorul este ICIM SRL, iar antreprenorul general este STRABAG.

In ceea ce priveste MC-Bauchemie, echipa Lindab a fost contractata pentru ridicarea unei fabrici de aditivi pentru constructii, asigurand in acest proiect necesarul de casete structurale si tabla cutata. Compania constructoare partenera este Devis Constructii.

Pentru Baumax Investment, Lindab a asigurat un sistem complet de acoperis pentru unul dintre magazinele de tip “do-it-yourself”, insumand o suprafata de 13.500 mp. Antreprenorul in cazul acestui contract a fost compania Fene Grup.

Testimoniale parteneri

Am colaborat in trecut cu Lindab si am ales sa reluam colaborarea si pentru acest proiect, intrucat suntem constienti de calitatea si increderea pe care o denota brandul Lindab. In plus, solutiile oferite de Lindab in calitate de furnizor au fost net superioare celorlalte solutii primite din partea altor furnizori specifici” – Ioan Tanase, Director Executiv ICIM.

“Principalele motive pentru care am ales LINDAB includ, in primul rand, calitatea produsului, termenul de garantie, dar si promovarea si prezentarea extrem de eficienta facuta de firma constructoare DEVIS CONSTRUCTII SRL. Putem spune ca raportul dintre pret, calitate, garantare si design este foarte bine proportionat. Din punct de vedere al livrarii, dar si al derularii proiectului, totul a fost peste asteptarile noastre. Termenele au fost intotdeauna respectate, putem spune ca suntem chiar in avans, iar din punct de vedere al executiei, pana acum nu avem ce sa reprosam” – Mrosek Mihaela, MC Bauchemie.

Am dezvoltat un parteneriat cu Lindab de 10 ani, de-a lungul carora am stabilit premisele unei colaborari benefice, astfel incat sa putem furniza clientului nostru comun produse, servicii si solutii dintre cele mai bune” – Alexandru Vaslaban, Director General Devis Constructii.

Consideram ca Lindab este un partener puternic, capabil sa furnizeze servicii de calitate si in conditiile dificile de pe piata actuala. Livrarile de la Lindab s-au desfasurat conform programarilor, aratandu-se in acelasi timp multa flexibilitate si deschidere spre cooperare. Toate aceste lucruri au dus la incadrarea in termenele prevazute. Ne mentinem disponibilitatea de a colabora cu Lindab si pentru proiectele viitoare” – Bogdan Damian, Director General Fene Grup.

Related posts

Iasomia de iarna, soarele din gradina ta

Adina Meyers

10 țări pe care le puteţi vizita cu mai puțin de 50 de dolari pe zi!

Adina Meyers

Fiskars a lansat noutatile pentru gradinarit 2013

Adina Meyers