LifeStyle

Site-ul Isover Romania are un nou design

Site-ul oficial Isover Romania are o noua tinuta, cu un design modern si o structura intuitiva, cu informatii mai bogate, mereu actualizate, menit sa ofere acces rapid si usor la noutatile companiei.

Noul design utilizeaza tehnologii de ultima generatie pentru a va oferi o experienta unica in navigarea de pe orice dispozitiv: smartphone, tableta, etc., de pe orice sistem de operare si in orice moment.

Pe noul site Isover Romania veti gasi informatii despre aplicatii referitoare la confortul acustic, protectia la incendiu sau eficienta energetica, precum si detalii de proiectare, informatii despre produsele Isover Romania, documente descarcabile precum brosuri, fise tehnice, certificate, solutii constructive, calculator pentru necesarul de material in construirea unei Mansarde Perfecte, declaratii de performanta, dar si harta cu datele de contact ale partenerilor Isover.

Ne dorim ca site-ul Isover Romania  sa devina un suport pentru specialisti in recomandarea solutiilor Isover prin sectiunea dedicata acestora, un ghid pentru partenerii nostri prin documentele oficiale oferite, dar si prin programul de loializare, Club Isover, precum si un instrument de informare pentru clientii nostri, prin solutiile si aplicatiile puse la dispozitie”, susțin reprezentanții companiei. 

Related posts

Doi studenti romani s-au calificat in prima etapa a competitiei internationale Electrolux Design Lab 2015

Adina Meyers

Care sunt plantele de apartament cele mai potrivite atunci cand ai caine sau pisica

Adina Meyers

Recomandarile Electrolux pentru o casa eco-friendly

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe