LifeStyle

Sistemul stereo compact Panasonic SC-HC3 castiga premiul EISA 2009-2010

European Imaging and Sound Association (EISA) a acordat Panasonic premiul European Micro System 2009-2010 pentru sistemul audio stereo compact SC-HC3.

Modelul este capabil sa redea muzica de pe CDuri dar si de pe iPod sau alte miniplayere, este echipat cu un tuner radio AM/FM, ceas si o linie auxiliara pentru conectarea altor surse audio. În afara desemnarii acestui sistem drept cel mai bun sistem stereo, Panasonic a mai primit alte 3 premii EISA: European Plasma TV 2009-2010 (pentru VIERA TX-P42V10), European HD Flash Cam 2009-2010 (pentru HDC-TM300) si European Multimedia Camera 2009-2010 (pentru LUMIX DMC-GH1).

Premiile EISA 2009-2010 urmeaza altor 4 distinctii pe care produsele Panasonic le-au castigat în urma cu un an.

Suntem mandri sa primim premiul pentru categoria European Micro System 2009-2010 din partea EISA. Noul model SC-HC3 a fost proiectat sa îndeplineasca atat cerintele utilizatorilor de iPod cat si pe cele ale pasionatilor de muzica ce prefera CDurile audio atunci cand doresc sa asculte piesele preferate la o calitate a sunetului exceptionala. În ciuda dimensiunilor foarte compacte, SC-HC3 reda un sunet pur, foarte clar, datorita ultimelor tehnologii audio Panasonic pe care le încorporeaza. Mai mult, datorita designului, echipamentul permite economisirea spatiului în locuinta dar si a energiei consumate”, spune Michael Friedrich, Manager Product Marketing Home AV, pentru Panasonic Marketing Europe GmbH.

Derivat dintr-un brand cu îndelungata traditie în Panasonic, Technics, acest sistem stereo micro pune în valoare orice masa sau orice raft pe care este asezat, exact ca o bijuterie audio. Este subtire, compact, iar designul cu usi culisante este menit sa dezvaluie într-un mod elegant CD playerul si statia de andocare a iPod-ului. Fiecare boxa este echipata cu o unitate audio activa si doua pasive, obtinandu-se astfel un bass mai puternic. Boxele au un con de 65 mm fabricat din bambus. În ciuda dimeniunilor foarte reduse ale sistemului, calitatea sunetului este clara si impresionanta. Echipamentul reda muzica de pe CDuri, dispune de un tuner radio si de o linie auxiliara care permite conectarea altei surse audio la sistem. În concluzie, sistemul este mic în design, dar mare în ceea ce priveste sunetul”, declara juriul EISA pentru justificarea alegerii.

În afara conurilor din bambus care întra în componenta boxelor, sistemul este dotat cu Dual Passive Radiator care anuleaza vibratiile nedorite si ajuta la emiterea unui sunet bass pur, cu zgomot redus la minimum. Diafragma unitatii pasive este astfel conceputa încat sa se obtina o vibrare liniara, ceea ce face posibila emiterea unui sunet bass robust, în ciuda designului subtire al boxelor.

Premiile EISA vor fi decernate oficial în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 4 septembrie 2009 la Adlon Kempinski Hotel din Berlin.

Înfiintata în 1982, European Imaging Sound Association (EISA) este o asociatie multimedia care testeaza produse electronice pentru consumatorii casnici. Asociatia are 50 de publicatii specializate în echipamente audio, mobile, video si foto din 20 de tari europene.

Related posts

Expo Casa Mea isi deschide portile pe 16 mai, la Romaero Baneasa

Adina Meyers

Decoratiuni de exterior sau interior

Adina Meyers

Ambient lanseaza a 2 editie a “Tombolei Mesterului”

Adina Meyers