Blocuri ceramice pentru o zidarie solida si casa sigura pentru o viata. La inceput, a fost… caramida.

Unele dintre primele materiale de constructie, folosite pentru ca erau o alternativa la indemana pentru piatra sau lemn, caramizile au ramas peste ani un material trainic. Nu numai ca si-au demonstrat rezistenta in toate conditiile de clima sau utilitatea in constructii cu cele mai diverse finalitati, dar sunt un material natural cu impact redus asupra mediului.

Blocurile ceramice slefuite, de inalta precizie, Porotherm Profi, sunt unice pe piata din Romania si inglobeaza tehnologie de productie de cea mai noua generatie.

Primul sistem inovator de zidarie ceramica, introdus pe piata din Romania de catre Wienerberger, este potrivit pentru executia zidariilor la temperaturi scazute (pentru zidirea cu spuma adeziva Dryfix), beneficiind de un timp scazut de executie in comparatie cu metoda traditionala de zidire.

Sistemul favorizeaza realizarea unei zidarii cu aspect ingrijit si obtinerea unei performante termice imbunatatite, prin reducerea la minimum a grosimii rosturilor din zidarie, dar si obtinerea unei zidarii uscate, fara alergeni.

Produsele care fac parte din gama Porotherm Profi sunt:

  • Porotherm 12 N+F Profi
  • Porotherm 25 N+F Profi
  • Porotherm 30 N+F Profi
  • Porotherm 38 N+F Profi

Articole similare

O gradina rustica cu ajutorul pavelelor Rustic si Patrat P4 rustic

Adina Meyers

Cum poți verifica dacă pavajul a fost corect montat

Adina Meyers

Lambriul din lemn, haina de iarna a casei tale

Adina Meyers