Piastrelle, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori din România de materiale pentru finisaje în construcții și amenajări interioare, promovează o gamă variată de produse de înaltă calitate prin intermediul plăcilor ceramice. Online, pe Piastrelleshop.ro găsești modele cu un design unic de gresie și faianță de la cei mai mari producători ai lumii, din Italia, Spania ori Polonia.

 

De asemenea, Piastrelleshop.ro este un portal de informații utile in domeniul amenajărilor interioare, care pune la dispoziția consumatorilor o gamă variată de produse, printre care, obiecte sanitare ceramice, baterii pentru baie si bucatarie, placi ceramice, mozaic decorativ, dar si piese de mobilier, corpuri de iluminat si decoratiuni.

 

Cu o experiență în domeniu de aproape 20 de ani, Piastrelle își întâmpină întotdeauna clienții cu tehnologii de ultimă generație și inovații în materie de design. Pentru că s-a instalat deja sezonul cald și este momentul ideal pentru schimbările din locuință, gama variată de plăci ceramice de la Piastrelle Shop îți poate îmbunătăți aspectul locuinței datorită finisajelor mate, lucioase, dar și imprimeurilor elegante, în culori delicate și a formelor geometrice multiple.  

 

Mozaicul sau arta prin care piesele mici și colorate din sticla se asamblează pentru a acoperi pereții oricărei încăperi este considerat o artă decorativă care face parte din designul interior, ca și un simbol cultural și spiritual. Pentru un efect garantat ușor de obținut, mozaicul este vedeta sezonul. Poate fi folosit în orice încăpere, dar și în exteriorul casei și poate ține pasul cu orice schimbări în materie de design.

 

Piastrelle aduce un plus de valoare în categoria produselor de finisaj prin intermediul magazinului Piastrelle Casa din strada Nicolae Caramfil nr.22, Bucuresti, locul in care gasesti piese de mobilier pentru baie, bucătărie, dormitor, living sau  spații complementare și spații publice, dar și decorațiuni pentru birou, zona de living, dining ori dormitor. Finisajele vin din partea unor producători și designeri italieni de renume, specialiști în amenajările și designul interior.

 

Pentru o amenjare optimă și pentru maximizarea fiecărui spațiu din locuință, Piastrelle oferă și posibilitatea de a prezenta sugestii de amenajare prin intermediul unor simulări in format 3D, astfel încât, proprietarii să vizualizeze cât mai aproape de realitate produsele care urmează să fie așezate în locuință.

 

Din punct de vedere a produselor ceramice sunt disponibile plăci de gresie cu efect marmorat, dar și gresie care seamănă izbitor cu aspectul parchetului, finisaje mate, lucioase, antiderapante sau poroase. Culorile sunt variate, existând câte o culoare care să se integreze perfect cu orice stil de amenajare.

Related posts

Servicii de design interior | Amenajari interioare case la cheie – Nobili Design

Adina Meyers

Proiect de casa: P + E

Adina Meyers

Nordul Capitalei, zona cu cele mai mari diferente de pret intre locuintele noi si cele vechi

Adina Meyers