LifeStyle

Elis Pavaje: 165.000 mp de pavaj montati in primul semestru al anului 2012

Cresterea la nivelul lucrarilor de montaj se datoreaza atat comenzilor din sectorul rezidential si comercial, cat si lucrarilor industriale si de infrastructura realizate in 2012.

 

„Rezultatele obtinute in aceasta perioada sunt o urmare a investitiilor realizate in ultimii ani atat in pregatirea specialistilor nostri, cat si in modernizarea echipamentelor. Avem in prezent 200 de specialisti in departamentul de montaj, ceea ce inseamna cea mai mare divizie de specialitate de pe piata in acest moment”, a declarat Vasile Gota, Director Tehnic Elis Pavaje.

In ultimii 5 ani, Elis Pavaje a investit 3 milioane euro in utilaje folosite pentru montaj. Datorita acestor investitii, dar si experientei specialistilor, echipele de montaj Elis Pavaje au in prezent o capacitate de amenajare in medie de 50.000 mp/luna.

Costul lucrarilor de montaj reprezinta aproximativ 40% din costul mediu al unei amenajari exterioare cu pavaje si include un proces complex, de la trasarea si compactarea exacta a suprafetei care urmeaza sa fie pavata, la asezarea pavajelor, tasarea lor cu placa vibranta si asezarea stratului de nisip fin pentru inchiderea perfecta a pavajului.

Elis Pavaje a inregistrat in 2011 o crestere de 47% a cifrei de afaceri, ajungand la 84,6 milioane lei fata de 57 milioane lei in 2010. Rezultatele au fost sustinute de un numar in crestere de proiecte realizate din fonduri europene, dar si de revigorarea sectorului comercial, in special al marilor lanturi de retail care au continuat sa deschida noi unitati in tara.

Articole similare

Vine weekendul cu recomandari de evenimente

Adina Meyers

Deliciu de ciocolata

Adina Meyers

Chec zebra cu nuci

Adina Meyers