LifeStyle

Siguranta atat de necesara locuintei tale

Cand spunem casa, acasa, ne gandim la dragostea familiei si siguranta pe care ne-o ofera. Dar locuinta personala are nevoie de protectie efectiva in fata pericolelor. Cum ne protejam de accidentele casnice sau de patrunderile periculoase ale hotilor?
 
Sticla laminata SGG STADIP® ofera protectie si siguranta impotriva accidentelor si a efractiei
 
Sticla, mediu transparent care permite luminii naturale sa patrunda in locuinta, nu are doar un rol estetic, ci si un rol de protectie. Sticla laminata ofera protectie impotriva ranirii, caderii, vandalismului si a efractiei, deoarece, in cazul spargerii  fragmentele de sticla (cioburile) raman lipite de filmul de laminare. in acest fel, corpurile care au determinat spargerea geamului sunt retinute. De asemenea, sticla laminata reduce semnificativ radiatia ultravioleta si nivelul de poluare fonica.
 
Sticla laminata poate fi utilizata atat pentru ferestre, cat si pentru balcoane, terase, usi de interior sau exterior. in prezent, in Romania, majoritatea balcoanelor si a teraselor sunt „inchise“ cu sticla simpla cu o grosime de 4 mm. inchiderea terasei sau a balconului nu inseamna doar izolare termica sporita, ci si cresterea nivelului de protectie al locuintei. 
 
Descopera sticla laminata SGG STADIP® pe www.sticlasigura.ro
 
 

Articole similare

Igienă rapidă și sigură cu ABCDerm H2O șervețele umede

casamea.ro

10 țări pe care le puteţi vizita cu mai puțin de 50 de dolari pe zi!

casamea.ro

Floria in Strada – floraria destinatie pentru flori si cadouri create de artisti locali, la Piata Dorobanti

casamea.ro

Lasă un comentariu

5 × three =