LifeStyle

Siguranta atat de necesara locuintei tale

Cand spunem casa, acasa, ne gandim la dragostea familiei si siguranta pe care ne-o ofera. Dar locuinta personala are nevoie de protectie efectiva in fata pericolelor. Cum ne protejam de accidentele casnice sau de patrunderile periculoase ale hotilor?
 
Sticla laminata SGG STADIP® ofera protectie si siguranta impotriva accidentelor si a efractiei
 
Sticla, mediu transparent care permite luminii naturale sa patrunda in locuinta, nu are doar un rol estetic, ci si un rol de protectie. Sticla laminata ofera protectie impotriva ranirii, caderii, vandalismului si a efractiei, deoarece, in cazul spargerii  fragmentele de sticla (cioburile) raman lipite de filmul de laminare. in acest fel, corpurile care au determinat spargerea geamului sunt retinute. De asemenea, sticla laminata reduce semnificativ radiatia ultravioleta si nivelul de poluare fonica.
 
Sticla laminata poate fi utilizata atat pentru ferestre, cat si pentru balcoane, terase, usi de interior sau exterior. in prezent, in Romania, majoritatea balcoanelor si a teraselor sunt „inchise“ cu sticla simpla cu o grosime de 4 mm. inchiderea terasei sau a balconului nu inseamna doar izolare termica sporita, ci si cresterea nivelului de protectie al locuintei. 
 
Descopera sticla laminata SGG STADIP® pe www.sticlasigura.ro
 
 

Related posts

Truc simplu în amenajare: o piesa de decor „statement” sau peretele vedetă

Adina Meyers

Spuma! Cat mai multa spuma! Dar acum este… Touch Antibacterial!

Adina Meyers

Cele mai comune mituri despre supravieţuire care te pot răni

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe