Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Si o baie mica poate fi amenajata asa cum iti doresti

Cand ai de amenajat o baie foarte mica, te intrebi cum poti personaliza un astfel de spatiu atata timp cat nu-ti permite decat integrarea utilitatilor absolut necesare.

Ei bine, in acest caz, poti sa te „joci” cu materialele, texturile si culorile. Suntem siguri ca nu te-ai gandit la finisarea baii „in valuri”, adica pereti acoperiti partial cu un material de finisaj (de exemplu, mozaic) si partial cu altul (vopsea, tencuiala decorativa). Tot la capitolul finisaje, mai lansam o propunere: placi ceramice in culori contrastante sau de tip „tabla de sah”. Desi contrastul alb-negru este cel mai impunator, poti alege si alte combinatii: alb-maro, alb-rosu etc.

Recunoastem ca obiectele decorative au un rol important in amenajarea baii, insa daca nu mai exista loc pentru ele, axeaza-te pe obiecte sanitare cu design inovator. Poti alege obiecte sanitare subdimensionate,  dar poti opta si pentru modele cu forme rotunjite sau atipice, astfel incat sa oferi o nota de originalitate baii.  Si aici putem da drept exemplu cada in forma de barca sau lavoarul pe suport cub.

In galeria foto vei descoperi si alte idei interesante de amenajare a bailor mici, care te pot inspira in gasirea celei mai bune variante pentru baia ta.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a te bucura de o bucătărie elegantă

Adina Meyers

5 activități care transformă o grădină obișnuită într-o destinație de vacanță

Adina Meyers

Cum să vă curățați și să vă spălați plantele

Bianca Ion

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe