LifeStyle

Sfaturi utile pentru atunci când alegi un kit de supraveghere video

Dacă vrei sa iti instalezi un sistem de supraveghere video, te vei lovi de o diversitate uriasa de modele de camere, de sisteme ce pot fi implementate si de functii pe care dispozitivele le au. Tocmai de aceea, trebuie sa acorzi putin timp informarii inainte de a lua o decizie.

Iata cateva sfaturi utile, pe care sa le urmezi in asa fel incat sistemul de supraveghere pe care l-ai ales sa fie cel mai bun.

1. Specificatiile sunt importante, insa nu sunt cele mai importante. Pe internet vei gasi o multime de specificatii ale camerelor si ale DVR-ului pe care il achizitionezi. In general, producatorii tind sa exagereze referitor la capacitatile produselor pe care le vand, motiv pentru care este bine sa vezi cu ochii tai imaginile filmate si transmise de camera. Tocmai de aceea, dupa ce ai stabilit niste specificatii pe care le doresti este bine sa soliciti exemple de imagini video.

2. Sunt doar cateva specificatii tehnice care merita sa fie urmarite. Urmareste rezolutia camerelor pentru care optezi, deoarece este cea care da claritatea imaginilor, urmareste functiile suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a functiona pe timp de noapte, senzorul de miscare si alte detalii care pot creste eficienta si urmareste rezistenta produselor la intemperii si la socuri fizice. Asigura-te ca sistemul iti ofera posibilitatea de a adauga in viitor camere supraveghere ascunse. Nu se stie niciodata cand vei avea nevoie de una.

3. Produsele sunt importante, insa serviciile care le insotesc sunt si mai importante. Atunci cand alegi un sistem de supraveghere video ai mare grija la cei care il vand! Acestia trebuie sa ofere un suport tehnic cat mai bun, in asa fel incat sa ai garantia ca in momentul in care te impotmolesti cu montajul ai un ajutor, cel putin telefonic. Este posibil sa ai nevoie de ajutor atunci cand vine vorba despre pozitionarea camerelor, atunci cand alegi camerele sau atunci cand configurezi sistemul si il conectezi la internet. De regula, 90% dintre cei care cumpara un sistem de supravehgere video au probleme la conectarea acestuia la internet.

4. Apeleaza la serviciile unor profesionisti pentru instalare. De cele mai multe ori, cei care isi cumpara camere de supraveghere aleg sa le instaleze singuri. Desi exista instructiunile de instalare in specificatii, este recomandat sa se aleaga un profesionist pentru instalare, deoarece are cunostinte vaste si poate transforma sistemul intr-unul 100% eficient.

Related posts

Targ de Craciun la kika

Adina Meyers

Online vs. offline – Cum diferă comportamentul românilor la cumpărături pentru casă și grădină

Adina Meyers

Tu stii care sunt cele mai accesibile modalitati de promovare?

Adina Meyers