LifeStyle

Picanterii de Bucuresti- editie speciala pentru domnite si dudui

Picanterii de Bucuresti se doreste a fi un loc care sa reinvie atmosfera Capitalei interbelice. Spatiul evenimentului va cuprinde produse manufacturate, dar si decoratiuni interiore, pe teme legate de Micul Paris si locuitorii sai.

In cadrul targului de alta data, negustorii vor fi pregatiti sa ofere demoazelelor si madamelor palarii de epoca, bijuterii, accesorii, esarfe realizate prin tehnica nuno felt (impaslire lana), genti din piele si multe alte produse unice. Venerabilii domni vor putea achizitiona cadouri cu stil pentru a le aniversa pe consoartele elegante.

Ateliere chic pentru damele Micului Paris

Damele din Bucuresti sunt asteptate la atelierele de creatie sustinute de Creative Arts pentru a realiza accesorii cu stil specifice zilelor cu iz de istorie romantata ale Bucurestiului interbelic.

Sambata, 9 martie, incepand cu ora 12:00, duduile si domnitele vor crea cercei Charleston din franjuri colorati.

Duminica, 10 martie, intre orele 12:00-14:00, in cadrul atelierului de Headbands, participantele vor confectiona bentite si voalete cu personalitate.

Luna martie este mereu un prilej de a oferi cadouri asa ca Asociatia Manieres va asteapta sambata, incepand cu ora 14:00, la atelierul “Cum sa oferi si cum sa primesti un cadou”.

Pentru ca limbajul non-verbal este  important cand comunicam cu persoanele din jurul nostru, vom discuta despre “Secretele limbajului non-verbal”, tot cu Asociatia Manieres, imediat dupa ce aflam care este maniera potrivita de a oferi un cadou.

Concursuri la bulivar

Pentru a sarbatori cu fast  Ziua femeii in cadrul “Picanteriilor” domnitele vor avea posibilitatea sa se inscrie la o tombola pentru a primi un voucher cadou oferit de Creative Arts. Castigatoarea va participa gratuit la editia din 17 martie a Proiect13.

Proiect13 reuneste 13 ateliere pe teme legate de moda si stil de viata. Atelierele sunt organizate bilunar, incepand din 15 septembrie 2012, la ceainaria Caffé D`Arthé.  

Alte surprize pline de farmec pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/PicanteriideBucuresti.

Picanterii de Bucuresti isi propune sa ofere bucurestenilor de azi un altfel de modalitate de petrecere a timpului liber in centrul capitalei, intr-o atmosfera de bon gout a epocii de aur a Micului Paris. Totodata, Picanterii de Bucuresti isi propune sa promoveze creatia artistica si lucrul manual, autenticul si frumosul.

Intrarea la targul de altadata este libera. 

Mai multe informatii despre targul Picanterii de Bucuresti se gasesc pe www.picanteriidebucresti.wordpress.com

Related posts

Ingredientul Secret al lunii decembrie de pe platforma Electrolux: scortisoara

Adina Meyers

Rețetă rapidă de madelaines

Adina Meyers

Lush, aromele de toamna

Adina Meyers