LifeStyle

Sfaturi pentru cei care se muta in casa noua

Schimbarea locuintei reprezinta o etapa noua in viata fiecaruia dintre noi si, in acelasi timp, o oportunitate. Cu toate acestea, procesul efectiv de mutare este foarte stresant, anevoios si poate dura ceva vreme, in functie de cautari sau formalitati aferente.

Conform unei cercetari din 2012 realizate in Marea Britanie, mutarea dintr-o casa in alta reprezinta unul dintre cele mai stresante lucruri din viata unei femei, comparativ chiar cu procesul de divort.

Cateva sfaturi utile in acest sens ne-ar putea scapa in mare parte de stres si ne-ar putea organiza putin gandurile astfel incat mutarea sa se produca fara griji prea mari:

1. Realizati un To Do list al procesului de mutare – trebuie sa contina momentul in care va mutati, cel in care impachetati, daca inchiriati pe viitor locuinta noua etc. Toate aceste lucruri ajuta la aranjarea pasilor intr-un mod eficient pentru a facilita mutarea.

2. Aglomeratia nu-si are locul – obiectele stricate sau nefunctionale ocupa spatiul degeaba, in special daca nu mai pot fi reparate. La fel si hainele vechi puse la pastrare desi nu se mai poarta. Solutia rapida ar fi sa scapati de ele cat mai repede pentru a elibera din spatiu si a muta doar ce e necesar. O alternativa buna ar putea-o reprezenta donatiile. Chiar daca dumneavoastra nu mai purtati anumite haine sau nu va mai place un anumit obiect decorativ, sunt multi oameni care ar aprecia asemenea daruri.

3. Marcati cutiile de transport – astfel veti sti unde se afla totul, fiind organizat ca la carte, deci usor de despachetat la sfarsit.

4. Pregatiti un bagaj de o noapte – poate ca ziua in care va mutati nu va fi si ziua in care incepeti sa despachetati totul. Din aceasta cauza, ar fi util sa aveti un mic bagaj cu strictul necesar pentru a petrece noaptea intr-o casa noua: haine de schimb, o patura, servetele, apa, farfurii de unica folosinta etc.

Atunci cand treceti pragul unei noi locuinte este important sa stiti ca aceasta etapa reprezinta un nou inceput, iar produsele pe care le folositi si cu care aveti un contact direct ar trebui sa fie de calitate si personalizate in functie de necesitatile fiecaruia dintre dumneavoastra.

Green Future, producator de top in Romania al produselor de dormit, stie ca fiecare in parte are cu totul alte nevoi, iar produsele achizitionate trebuie sa vina in ajutorul acestora.

Pachetul Ergo Relax Memory reprezinta alegerea ideala atunci cand vorbim despre produse de dormit de o calitate superioara deoarece calitatea somnului este un factor cheie al sanatatii.

Acesta contine trei dintre elementele de baza produse pentru dormit: saltea, perne si pilota. Pe scurt, calitate la puterea a 3-a, dar si o solutie avantajoasa si economica, potrivita oricarui buget. Toate cele 3 componente sunt hipoalergenice, tratate impotriva acarienilor, fiind concentrate pe mentinerea unei posturi corecte a corpului in timpul somnului, dar si pe oferirea unui confort sporit.

Green Future poate fi un partener de incredere atunci cand incepeti o noua etapa a vietii si este alaturi de dumneavoastra de la inceput si pana la sfarsit!

Pentru mai multe detalii despre pachetul Ergo Relax Memory, accesati link-ul: http://www.green-future.ro/pachetul-ergo-relax-memory.html

 

Related posts

Bosch transforma in realitate fictiunea hollywoodiana legata de conducerea automata

Adina Meyers

(P) Brico Dépôt lansează Catalogul 2017, dedicat meșterilor și profesioniștilor în bricolaj

Adina Meyers

Fototapet 3D în casa ta – unde se încadrează cel mai bine și secrete pentru o alegere potrivită ție

Adina Meyers