Este mai adevărat ca niciodată că bogăția absolută de opțiuni de calorifere de pe piață în zilele noastre poate face dificil să știți de unde să începeți pentru a identifica stilul potrivit pentru casa dvs.

Și cu un angajament de a vă ajuta să îmbrățișați mantra de a „face încălzirea mai cool” și de a vedea caloriferele ca pe un decor de casă, mai degrabă decât ca pe un mijloc de a încălzi pur și simplu casa, suntem întotdeauna încântați să scoatem în evidență unele dintre cele mai bune stiluri disponibile pentru fiecare cameră.

Pentru că sunteți aici, probabil că vă întrebați, care sunt cele mai bune calorifere pentru dormitor pentru care să optați? În acest articol, aruncăm o privire asupra unora dintre cele mai bune și mai căutate modele de calorifere pentru dormitor pentru a vă menține cald pe tot parcursul iernii și cu o estetică de artă murală de top chiar și atunci când nu sunt folosite.

Indiferent dacă înlocuiți un calorifer din aluminiu sau porniți de la zero introducând un nou sistem de încălzire în dormitor, este întotdeauna o idee bună să înțelegeți nuanțele diferitelor tipuri de calorifere pentru a afla care este cel mai potrivit pentru spațiul dvs. specific.

Ar putea fi o adevărată schimbare să schimbați un calorifer convector standard cu un model ultramodern și, în mod ideal, veți căuta un design care să îmbine caracterul practic și funcționalitatea cu un aspect atrăgător pentru a obține ce e mai bun din ambele lumi.

Bineînțeles, există câteva întrebări fundamentale care trebuie puse atunci când abordați ideea unui nou calorifer pentru dormitor, cum ar fi ce dimensiune este potrivită și capabilă să încălzească în mod adecvat spațiul.

De asemenea, cel mai bine este să luați în considerare ce material ați prefera; deși proprietățile caloriferelor din fontă s-ar putea să se potrivească cu ceea ce are nevoie dormitorul dvs. în ceea ce privește producția de căldură, dacă profilul lor mai greu și aspectul lor adesea cu modele tradiționale reprezintă un impediment pentru dvs., le puteți elimina imediat din gândurile dvs. În orice caz, nu are rost să adormiți în apropierea a ceva ce nu vă place cum arată!

În plus, orientarea este o altă decizie semnificativă pe care trebuie să o luați probabil de la început, alegând între calorifere verticale și orizontale. Și, de asemenea, ce tip real de calorifer doriți – caloriferele electrice sunt o alegere populară evidentă în climatul actual de incertitudine în ceea ce privește spirala costurilor de energie, dar caloriferele instalate sunt încă o opțiune viabilă pentru circumstanțele multor oameni, mai ales dacă aceste sfaturi de eficiență a caloriferelor pot fi urmate pentru a limita creșterea facturilor.

După cum s-a făcut aluzie, una dintre cele mai mari diferențe între tipurile de calorifere pentru dormitor există între versiunile cu instalații sanitare și cele electrice, iar alegerea dvs. ar putea depinde de configurația existentă în locuința dvs. și de modul în care este alimentată încălzirea în camere alternative.

Majoritatea gospodăriilor încorporează un sistem de încălzire centrală pentru încălzirea caloriferelor cu apă caldă, dar, în realitate, acesta ar putea fi un fapt irelevant dacă preferați caloriferele electrice, deoarece acestea pot fi montate cu ușurință independent de încălzirea centrală.

Cu toate acestea, în funcție de apropierea lor de așternuturi de pat, covoare sau chiar de îmbrăcăminte, cum ar fi halate de casă, modelele electrice ar putea să nu fie neapărat cea mai sensibilă alegere pentru un dormitor. Dacă dormitorul dvs. este un spațiu deosebit de mare, cu mult spațiu între punctul de instalare a caloriferului planificat și orice potențial pericol, atunci, totuși, nu ezitați.

Există chiar și posibilitatea de a combina sursele de încălzire sub forma încălzirii cu combustibil dublu, care trage energie atât din rezervele sanitare, cât și din cele electrice, permițând un nivel mai precis de control asupra dispozitivelor dvs. în funcție de necesități.

Și nu vă fie teamă să luați în considerare barele de prosoape încălzite ca o alternativă viabilă pentru un dormitor, dacă doriți acest lucru și dacă spațiul o impune ca atare. Aceste modele, de obicei mai mici, s-ar putea dovedi ideale pentru spațiile înguste dintr-un dormitor compact sau chiar ca o completare a unei camere de baie, dacă sunteți suficient de norocos să aveți o baie adiacentă în zonă.

Related posts

Feng shui pentru hol si living

Adina Meyers

Amenajare clasică în tonuri deschise și naturale

Adina Meyers

Alegeţi cu Anamaria Ştefan Georgescu decoraţiuni de efect cu draperii pentru living de la Sophia

Adina Meyers