LifeStyle

Care este cea mai bună casă?

A achiziţiona o casă pe pământ, un imobil sau un teren, se va dovedi a fi o investiţie foarte bună, atâta timp cât acestea corespund nevoilor, posibilităţilor şi planurilor dumneavoastră. O casă gestionată greşit, se poate transforma într-o gaură prin care resursele financiare se pierd necontrolat. Din acest motiv, este recomandat să vă procuraţi casa care se va potrivi cel mai bine cerinţelor şi dorinţelor dumneavoastră.

Cum ştiţi dacă o casă de vânzare este cea de care aveţi nevoie

Domeniul imobiliar este unul extrem de vast, iar riscul de a face o alegere greşită este foarte mare. Apelând la specialiştii în imobiliare, veţi avea acces la casa de vanzare cu mare potenţial de a se potrivi exact profilului dumneavoastră de cumpărător. Asistat de profesionişti, vă va fi mult mai uşor să depistaţi rapid criteriile pe baza cărora veţi creiona tipul de casă de care aveţi nevoie, însă, cel mai important aspect va fi acela că veţi fi ghidat direct către casele care vor coincide strict nevoilor dumneavoastre. 

Studiind ofertele bine centralizate şi stratificate în funcţie de specific şi preţ, aveţi şansa de a depista rapid casa care se va încadra perfect planului dumneavoastră în ceea ce priveşte schimbarea spaţiului locativ. Astfel, casa de care aveţi nevoie este casa ce va răspunde nevoilor dumneavoastră reale, iar specialiştii în imobiliare vă pot ghida către aceasta. De asemenea, casa cea mai bună va fi aceea care va întruni toate condiţiile de construcţie, de la fundaţia solidă şi potrivită tipului de sol, până la spaţiere, grinzi, stâlpi de susţinere, finisaje, design interior şi exterior, acoperiş, instalaţii şi sisteme de încălzire şi ventilaţie, toate acestea garantând durabilitatea şi rezistenţa construcţiei.

OCum vă achiziţionaţi un teren profitabil

Dacă aţi decis să vă construiţi o casă pe pământ, înainte de a începe să căutaţi un teren de vânzare, asiguraţi-vă că luaţi în calcul toate datele necesare. Cu ajutorul specialiştilor, vă veţi  îndrepta către terenurile cele mai avantajoase, pe care veţi putea construi casa pe care aţi visat-o. Astfel, un teren de vanzare pe care doriţi să ridicaţi o construcţie, ar trebui să fie intravilan, să deţină dimensiunile care se potrivesc planului dumneavoastră orientativ de construcţie, să aibă acces la drum principal, posibilitatea de a fi racordat la utilităţi, să nu se afle în apropierea unei ape, limitând astfel riscul de inundaţii, să fie la o distanţă considerabilă de şoselele poluate, dar să deţină şi spaţii verzi în apropiere. 

Îndeplinind aceste condiţii minime, terenul va permite ridicarea unei construcţii durabile care va asigura un nivel de viaţă ridicat. Evitaţi achiziţionarea de terenuri extravilane, dacă intenţionaţi să ridicaţi orice tip de construcţie pe el. De asemenea, specialiştii vă pot ghida către ofertele care se potrivesc cel mai bine bugetului pe care îl alocaţi acestei investiţii.

Related posts

Aspiratorul Electrolux Ergorapido 2 in 1: un cadou inspirat de Valentine’s Day

Adina Meyers

Noile mașini de spălat Miele: rufe impecabile în doar 39 de minute, cu 60% mai puțină energie consumată

Adina Meyers

Superb! Opera din Barcelona s-a redeschis cu un concert pentru 2.300 de PLANTE – VIDEO

Adina Meyers