Amenajari Interioare

Sfaturi de decor pentru casă: Cum să-ți impresionezi oaspeții?

Nu este nimic mai plăcut decât să fii în compania rudelor sau în preajma prietenilor. Atunci când ne aflăm într-un mediu confortabil și plin de armonie. Precum este casa noastră, ne simțim liniștiți și fericiți. Indiferent de ocazie, întâlnirea cu cei dragi este un moment plăcut, mai ales dacă ne distrăm împreună cu ei.

Vrei un element de decor ca să schimbe atmosfera în casă? Alege o față de masă de lux, care să arate senzațional. Care să fie realizată dintr-un material de calitate și să impresioneze prin design. Poți opta pentru fețele de masă elegante, cu bordură cu imprimeu special sau cu marginile din dantelă. Astfel de produse sunt captivante, fermecătoare și vor crea o atmosferă plăcută în casă. Indiferent de design-ul de interior.

În sezonul estival, fața de masă poate fi cât mai deschisă la culoare. În nuanțe pastelate, calde, care rimează cu prospețimea și luminozitatea. Când alegi fața de masă, selectează o culoare. Care să se potrivească cât mai bine cu interiorul camerei și cu setul de masă (farfurii, pahare) și care să arate într-adevăr ca un produs luxos, care va face decorul de masă să fie mai elegant și rafinat.

Chiar și decorarea mesei trebuie realizată cu atenție și dacă este posibil. Într-un stil care amintește de vară. De atmosfera de pe litoral, de stilul exotic care este departe de agitația urbană.

Sfaturi de eleganță, decor pentru masă

Pentru a avea masa puțin mai sofisticată, trebuie să folosești o față de masă cu un imprimeu elegant. Eventual cu un model jacquard. Și în plus să ții cont și de accesoriile care vor face masa să fie și mai frumoasă.

Ne referim desigur la decorul mesei. Pentru că după cum probabil bănuiești, nu contează doar fața de masă, ca element principal. Pentru a crea o atmosferă deosebită în living, este important să alegi o combinație pastelată de veselă și tacâmuri și să folosești și o serie de accesorii interesante, cum ar fi:

 • vază cu flori,
 • lumânări,
 • șervețele,
 • pahare și altele.

Casa ta este unică fără îndoială. Deci este important să ții cont de toate elementele când vine vorba de decor, design interior și impresionarea oaspeților. Prima impresie contează de fiecare dată. Deci ține cont de asta, pentru că această frază poartă în ea mult adevăr. Fără îndoială.

Ideal este să aduci o notă de originalitate acasă. Iar asta se poate realiza cu produse speciale, care se potrivesc perfect cu alte elemente de mobilier din casă. Decorul casei trebuie să fie deosebit. Poți face asta cu perne, plante artificiale sau naturale în ghiveci, picturi și multe altele.

În ceea ce privește fața de masă, aceasta va aduce și ea multe avantaje, dacă este de înaltă calitate:

 • Va schimba foarte mult aspectul mesei, va adăuga o notă de eleganță pentru orice eveniment special
 • Poate ascunde anumite defecte ale mesei, dacă acest obiect de mobilier nu este tocmai unul interesant
 • Prin culoarea, design-ul, textura materialului poate îmbunătăți atmosfera în cameră
 • Dacă are un imprimeu în tendințe, poate conduce la acea senzație modernistă, care este apreciată în ziua de azi
 • Oferă oaspeților – rude și prieteni – un loc plăcut, curat, elegant pentru a se distra
 • Prin elementele de design atrage atenția și aduce un plus de armonie în decorul de interior al camerei
 • Dacă este dintr-un material 100% natural, cum este inul sau bumbacul, ea va avea suprafața netedă, plăcută la atingere și nu va face cute sub farfurii sau pahare
 • Este rezistentă la murdărie prin structura fibrelor sale, poate fi spălată la mașina automată
 • Are durabilitate bună în timp, chiar dacă este utilizată în mod frecvent
 • Rezistă la lumina soarelui, culorile nu se estompează nici la spălări repetate
 • Prin aspectul senzațional (de pildă dacă este o față de masă din dantelă sau cu broderie) va crea în cameră un adevărat aranjament, ce va atrage privirile oaspeților.

Un plus de armonie în living poate fi creat și de un odorizant special de cameră, care poate avea o aromă plăcută și subtilă, dar oarecum puțin sofisticată. Prin urmare, dacă vrei să impresionezi oaspeții alege parfumul potrivit pentru odorizant și ține cont de toate sfaturile sugerate, privind alegerea feței de masă și a decorului din living.

Related posts

O mansarda urbana discreta

Adina Meyers

„Cărămida aparentă îmi amintește de Anglia”

Adina Meyers

Apartament modest amenajat inteligent

Adina Meyers