Finantare Home LifeStyle Proiecte si randari

O bază de tratament cu ape minerale va fi construită la Vizantea-Livezi, județul Vrancea – FOTO

O nouă bază de tratament urmează să fie construită în satul Vizantea-Mănăstirească din comuna Vizantea-Livezi, județul Vrancea.

Baza de tratament va avea o capacitate de cazare de circa 400 de locuri pentru tratament și aproximativ 60 de locuri de cazare. Durata de realizare a investiției este de 26 de luni.

Facilități

Baza de tratament de la Vizantea-Livezi va beneficia de: o clădire cu săli destinate tratamentului balneo, săli de electroterapie, fizioterapie, băi la cadă, piscină interioară, cu un cupaj de ape minerale, atât pentru agrement, cât și pentru kinetoterapie, restaurant, spații de cazare, piscină exterioară de agrement și tratament.

În proiect sunt incluse sume și pentru aducerea izvoarelor la locația bazei de tratament, pentru că izvoarele sunt deja amenajate de către administrația publică locală. Satul Vizantea Mănăstirească se află în nord-vestul județului Vrancea, la 7 kilometri de Soveja. Primele efecte tămăduitoare ale apelor minerale de la Vizantea au fost cunoscute de localnici din timpuri îndepărtate, neatestate documentar.

Related posts

„Păpușile Dobrogei”

Adina Meyers

Mini quiche cu legume si cascaval

Adina Meyers

Peste 200 de milioane de femei din intreaga lume sufera de osteoporoza!

Adina Meyers