Atunci când te hotărăști asupra unui anumit stil de amenajare pentru locuința ta nu trebuie să uiți de accesorii. Acestea îi vor oferi un plus de farmec și de originalitate. Din categoria obiectelor deosebite fac parte și seturile de veselă. Ai la dispoziție foarte multe variante din care poți alege. Important este să se potrivească foarte bine cu întregul design al casei tale și să te reprezinte.

Dacă optezi pentru un aranjament de masă clasic, elegant, veselă din porțelan fin este la mare preț. Bineînțeles că depinde doar de tine ce model, imprimeu și culoare alegi. După aceste criterii trebuie să te ghidezi și atunci când alegi fața de masă, tacâmurile, suporturile pentru lumânări, inelele pentru șervete și așa mai departe. 

Stilul asiatic este și el foarte apreciat, mai ales asociat cu un decor modern minimalist. Ca atare, nu ezita să achiziționezi seturi de sushi din ceramică neagră sau roșie, bețișoare din lemn de bambus și suporturi individuale pentru farfurii din lemn exotic. 
De la evenimentele speciale nu trebuie să lipsească accesoriile festive. De exemplu, de Crăciun și Paște, cele mai indicate sunt șervetele brodate, figurinele-suport pentru etichetele cu nume, coronițele din cetină de brad sau flori de primăvara, toate în ton cu sărbatoarea respectivă. 
Dacă vrei un aranjament de masă modern și ludic, mergi pe jocuri de formă și culoare. Alege boluri colorate, cu buline, fețe de masă cu imprimeuri vesele și recipiente pentru mirodenii cu forme îndrăznețe. Nu te sfii să combini culori! 
Pentru un look absolut original, achiziționează seturi de masă complete, care se înscriu într-o anumită temă și care redau forme atipice. De exemplu, alege o gamă de veselă inspirată din natură, care propune farfurii de diferite mărimi, platouri și boluri în formă de frunze.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Care este culoarea vedeta a anului 2011?

Adina Meyers

Din destinatie de weekend in resedinta permanenta

Adina Meyers

Plantele – elemente decorative pentru casa ta

Adina Meyers