Cei care sunt în căutarea mobilei perfecte pentru dormitor pot fi copleșiți de varietatea alegerilor și stilurilor disponibile pe piață. De aceea, pentru a alege mobila perfectă pentru dormitor trebuie să ai în minte o serie de sfaturi și criterii.

Mobila pentru dormitor este destinată unei camere pentru oaspeți, unei camere pentru copii sau unui dormitor pentru stăpânii casei? Fiecare dintre aceste camere are un set de reguli: un tip de cameră poate fi folosit doar ocazional, în timp ce altul poate fi folosit zilnic. Iar aici nu mai vorbim despre problema spațiului – care este cel mai important criteriu. Un dormitor trebuie bine măsurat și trebuiesc notate toate elementele sale (ferestre, uși) înainte de a lua o decizie. Acest timp de informații îți este de ajutor atunci când alegi un pat pentru dormitor și întregul set de mobilă asortat. Astfel te poți asigura că vei găsi mobila perfectă care să completeze și complimenteze cât mai bine dormitorul.

De multe ori ești tentant să cheltui o sumă mare de bani în dormitorul principal pentru a crea o oază de liniște după gustul tău. Aici totul depinde de tine și există posibilitatea ca tu să nu fi hotărât în ceea ce privește stilul tău personal. Îți recomandăm să vizitezi cât mai multe showroom-uri și site-uri pentru a vizualiza mai multe stiluri de paturi pentru dormitor și mai multe tipuri de mobilă de dormitor: culori, materiale, influențe – astfel vei putea stabili atât ce îți place, cât și ce nu este exact pe gustul tău. Cine știe? Poate vei găsi și inspirație pentru aranjamente la care nici măcar nu te-ai gândit și astfel vei găsi și câteva idei bune pentru o mobilă de dormitor cât mai apropiată de viziunea ta.

Dacă ai un buget în minte, șansele sunt ca acesta să fie depășit irevocabil. Magazinele specializate îți pot oferi planuri în rate foarte avantajoase pentru ca tu să nu renunți la patul visurilor tale și nici la mobila perfectă pentru dormitor. De asemenea, nu evita negocierile. În anumite magazine, poți obține reduceri foarte avantajoase dacă știi exact cum să iei reprezentantul de vânzări.

Asigură-te că patul achiziționat și mobila pentru dormitor sunt de cea mai bună calitate. Evită compromisurile și economisirile inutile. O mobilă prost construită va ceda mult mai rapid decât de aștepți și vei fi forțat să acomodezi cheltuieli neprevăzute când ți-e lumea mai dragă. Mobila bună rezistă cu anii, în timp ce unele soluții mai ”chibzuite” sunt destinate unui cămin temporar. Ca student nu te preocupă mobila de dormitor sau un pat cât mai rezistent. Însă, odată ce te muți în propria casă, trebuie să fii pregătit să alegi lucruri de calitate, menite a dura mai mult decât un semestru.

Un alt serviciu important la care ar trebui să ții este legat de transportul mobilei. Nu toată lumea are un prieten cu o dubiță mare și nu toată lumea are o mașină destul de cuprinzătoare pentru a acomoda mobila de dormitor. De aceea, majoritatea magazinelor de mobila fie includ transportul în preț, fie îți oferă servicii de transport mobilă contracost. Transportul de mobilă este perfect pentru că oameni specializați se ocupă direct de livrarea produselor tale și ți le pot transporta direct în dormitor. Astfel poți evita scări, lifturi mici și favoruri la prieteni. De asemenea, transportul de mobilă te poate ajuta mai bine în planificarea primirii livării: magazinul de mobilă îți oferă mai multe variante pentru data de transport pentru ca tu să îți poți planifica eficient timpul și să te poți bucura în cel mai scurt timp de noua mobilă pentru dormitor!

Related posts

Cumparaturi de casa noua

Adina Meyers

Arhitectura industriala, design interior cald

Adina Meyers

Unde poti instala pardoseala SPC? Versatilitate incredibila!

Adina Meyers