Din fericire, există foarte multe firme de mutări și transport mobilă în București și în cele mai importante orașe din țară. Ele sunt cu adevărat utile atunci când ne schimbam locuința sau sediul firmei.

Foarte multe firme de acest gen mai pun la dispoziție clienților lor, servicii de ambalare, despachetare, servicii de debarasare mobilă, moloz, servicii de depozitare și chiar servicii de curățenie. 

O ofertă complexă de acest gen, este oferta companiei MoveOut.ro din București.

Servicii moderne de mutări în București

Oferta companiei MoveOut.ro include în momentul de față, următoarele categorii de servicii: mutări firme București, mutări locuințe, mutări sedii, mutări internaționale, transport mobilă intern, transport mobilă internațional, servicii de depozitare mobilă, mobilă la comandă, servicii de debarasare mobilă, servicii de reciclare – casare informație și servicii de curățenie.

Putem spune că este o ofertă cu adevărat interesantă, care poate fi de folos în foarte multe situații. În afară de aceste categorii de servicii, compania mai oferă servicii profesionale de manipulare, transport și montare-demontare mobilă, materiale speciale pentru împachetat și protecție (folie stretch, folie cu bule de aer, cutii de diferite dimensiuni), personal experimentat tânăr și bine pregătit care se va implica efectiv în mutarea lucrurilor dumneavoastră.

Serviciile de mutari Bucuresti se adresează atât persoanelor care doresc să își schimbe locuința cât și persoanelor care doresc să schimbe sediul firmei. Toate celelalte servicii pot fi accesate, în funcție de nevoile fiecărui client în parte. Spre exemplu, dacă noua locație nu este gata și dacă trebuie să predați locuința sau sediul biroului dumneavoastră mai repede, deoarece noul proprietar se grăbește, atunci puteți apela la serviciile de depozitare mobilă disponibile în orașul București.

Compania dispune de un depozit de 3000 m3, izolat ermetic și compartimentat. Acest depozit este dotat cu un sistem de alarmă foarte bine pus la punct. Există camere moderne de supraveghere video și personal pentru pază!

Alte servicii utile

În situația în care doriți să renunțați la mobila veche și în noua locuință foștii proprietari au lăsat mobila uzată, solicitați din partea aceleiași companii intervenția salvatoare, de a vă scăpa de aceste lucruri inutile. Serviciile de debarasare mobilă oferite de această companie românească, sunt accesibile pentru toate persoanele interesate. Nu va fi nevoie să căutați o altă firmă pentru serviciile de curățenie. Sunt disponibile aici astfel de servicii și sunt și de calitate. Pot fi utile, inclusiv, serviciile de mobilă la comandă, dacă nu ați găsit deja mobila de care aveți nevoie.

Mutările de locuință, precum și cele de schimbare sediu, le puteți face chiar și în străinătate. Compania dispune de destule echipamente logistice, pentru a vă ajuta să vă transportați lucrurile oriunde în străinătate. Transportul se va asigura în condiții de siguranță maximă. Există tot felul de metode de a ancora foarte bine lucrurile pentru a ajunge cu bine la destinație. 

Același lucru este valabil și pentru transportul lucrurilor în țară. Sunt posibile intervenții pentru realizarea mutărilor și pentru transport, în orice localitate de pe teritoriul țării.

Complexitatea serviciilor de mutare va fi analizată de către un reprezentant din partea firmei, întotdeauna. Apoi, dacă va fi nevoie, tot acesta se va deplasa la fața locului și va realiza și oferta de preț completă, pentru toate categoriile de servicii de care veți avea nevoie în momentul mutării.  

Related posts

Pereții despărțitori de apă – întotdeauna în tendințe

Adina Meyers

De ce este recomandat sa avem o hota instalata in bucatarie

Adina Meyers

OmbraPlus – sisteme de obloane pentru protectie solara: umbra, izolare, eleganta

Adina Meyers