LifeStyle

Scavolini Store Bucharest – O noua locatie a design-ului italian

Pentru a fi mai aproape de cei care isi doresc un mobilier contemporan, adaptat cerintelor si stilului de viata modern, Scavolini, bucataria nr. 1 in Italia, se extinde intr-o noua locatie, inaugurata pe data de 7 iunie, pe Calea Dorobantilor nr. 172.

Pasionatii de design pot vizita noul showroom Scavolini Store Bucharest, pentru a alege piesa de mobilier ideala pentru spatiul lor, iar echipa Modool ii va consilia in ceea ce priveste proiectarea si amenajarea, pentru ca rezultatul sa fie unul impecabil.

Colectiile Scavolini respecta cele mai inalte standarde de calitate, asociate cu o manopera bazata pe patrimoniul remarcabil al culturii companiei. Produsele Scavolini nu pot trece neobservate. Sunt contemporane, adaptate celor mai noi tendinte, de un rafinament cuceritor.

Noul showroom Scavolini confirma inca o data capacitatea marcii de a explora limite fara precedent si de a crea solutii de design care sa incorporeze cele mai splendide expresii ale creativitatii si ale viselor actuale si viitoare ale publicului larg.

Incantare, entuziasm si o experienta inedita – sunt sentimentele pe care le vei trai odata ce vei pasi pragul noului showroom Scavolini, care vine in intampinarea ta cu servicii si produse de exceptie, cu profesionisti care vor fi alaturi de tine, dar si cu siguranta ca vei pleca satisfacut, cu zambetul pe buze. 

Related posts

Fendi Casa acum in Romania prin Noblesse Interiors

Adina Meyers

Concursul ”LIKE pentru o scoala AdePlast” isi mareste aria de acoperire si invita la inscrieri toate scolile din tara

Adina Meyers

Cele mai ieftine oraşe din Europa

Adina Meyers