Amenajari Interioare

Scaunele in forma de animale, ideale in decoruri minimaliste

Ce vedeti in galeria foto este abodarea creativa, atipica si surprinzatoare a artistului spaniol Maximo Riera. Acesta a creat o colectia de scaune, fotolii si canapele nu doar inspirate din lumea animala, ci chiar foarte fidele reprezentarii fizice a creaturilor salbatice.

Morsa, caracatita, elefantul si rinocerul au devenit piese de mobilier masive, somptuoase si foarte detaliate. Fiecare piesa este creata in editie limitata si face parte din colectia mai larga intitulata „Scaune animale”, ce cuprinde peste 15 piese artistice, fiecare dedicata cate unui animal, de la mamifere la reptile.

Pe site-ul sau, artistul vorbeste despre atentia la detalii si fidelitatea fata de natura astfel incat animalele sa fie vedetele fiecarei lucrari. Efectul estetic este unul puternic si fascinant.

Peste 30 de profesionisti au lucrat la realizarea fiecarei piese, acestea fiind create mai intai in spuma de mare.
 

 

Elegante, rafinate și impozante, scaunele se potrivesc foarte bine într-un decor minimalist, de pilda într-un birou sobru.

 

Related posts

Top idei îndrăznețe pentru a-ți transforma locuința 

Adina Meyers

Casa in stil britanic, eleganta absoluta

Bianca Ion

„Am valorificat la maximum mica noastră parcelă de pământ”

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe