Calatorii LifeStyle

Savoare si arhitectura culinara

Cumuland doua decenii dedicate confortului si bunei dispozitii, generate prin amenajari interioare de exceptie, Delta Studio imbogateste acum experienta clientilor sai abordand domeniul culinar. Naan Drink&Food Studio este un concept de restaurant, lansat de Delta Studio si adresat tuturor celor pasionati atat de design interior, cat si de gastronomie.

 Restaurantul este amplasat intr-o cladire istorica din centrul Bucurestiului si a fost amenajat intr-o viziune moderna de catre o echipa de tineri arhitecti, dupa un concept original, folosind in special materiale naturale: lemn, piatra, metal.

Beneficiaza de doua spatii distincte (parter si crama), atmosfera este intima, prietenoasa, potrivita atat unei cine romantice cat si unei petreceri impreuna cu prietenii. Preparatele inspirate din bucataria internationala sunt realizate dupa retete originale, folosind numai ingrediente proaspete si naturale, gatite intr-un mod sanatos, pentru armonia mintii, trupului si sufletului.

Naan Drink&Food Studio invita intr-o calatorie initiatica care incepe cu peste 3000 de ani in urma prin traditia painii “naan” copata in cuptorul de lut numit tandoor si continua pana in zilele noastre, cu cele mai noi tendinte in gastronomie. Colectia bogata de vinuri, asociate fiecarui preparat, de catre un somelier dedicat, face din aceasta calatorie o experienta culinara desavarsita, care merita incercata.

 

Related posts

Ceramic Sparrow – obiecte pretioase din ceramica realizate in Romania

Adina Meyers

HOROSCOP 15 DECEMBRIE. Leii se pregătesc pentru o excursie romantică

Adina Meyers

Vacanta ca pe vremea boierilor Ghica, la Conacul Polizu

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe