LifeStyle

Savana Antico – lazura colorata pentru lemn, cu efect vintage

Fabryo Corporation lanseaza Savana antico – lazura colorata pentru lemn, pe baza de apa, cu efect antic, un produs inovator care ingrijeste si coloreaza lemnul, pastrandu-i vizibila textura.

Lazura poate fi aplicata atat pe lemnul de interior, cat si la exterior – pentru pergole, mobilier de gradina sau casute din lemn – si este recomandata atunci cand se doreste un finisaj decorativ elegant, fara a mai fi necesare procedee de invechire artificiala a lemnului, care consuma timp si materiale.

Fiind un produs pe baza de apa, lazura Savana antico se usuca rapid si este lipsita de mirosul persistent al produselor care utilizeaza diluant, fiind astfel recomandata inclusiv pentru finisarea lemnului din spatii publice, spitale, hoteluri, birouri si camere pentru copii.

Lazura este disponibila intr-o gama de sase nuante foarte rezistente in timp, alese pentru a crea o atmosfera clasica si pretioasa: verde jad, portocaliu chihlimbar, galben ambra, maro frappé, albastru acvamarin si alb fildes. Culorile si lemnul sunt protejate la exterior de efectele radiatiilor solare si factorilor de mediu, produsul oferind rezistenta si impotriva ciupercii albastre si mucegaiului.

“Savana antico este un produs complet – aduce beneficii practice si estetice si este, in acelasi timp, prietenos cu mediul”, explica Oana Robu, Marketing Manager Fabryo Corporation. “Se adreseaza mai putin mesterilor si mai mult consumatorului final, fiind usor de aplicat indiferent de nuanta aleasa si are un efect matifiant, care lasa la vedere textura lemnului si recreeaza stilul mobilierului peste care timpul a trecut frumos si a adaugat valoare.”

Lazura Savana antico se utilizeaza la finisarea decorativa si de protectie a lemnului expus la exterior sau interior: mobilier, usi, tocuri de usi si ferestre, pergole, obloane, garduri, mobilier de gradina, cabane. Produsul este disponibil in cutii de 0,85 L, la pretul recomandat de 21,5 ron (fara TVA), in magazinele de specialitate, retelele de bricolaj, showroom-urile Fabryo si magazinele Renovis.

Despre Fabryo

Fabryo Corporation este cel mai mare producator de lacuri si vopsele decorative din Romania, produsele fiind comercializate exclusiv pe piaţa romaneasca. Din 2009, Fabryo este lider de piaţa in segmentul de lacuri si vopsele decorative. Portofoliul companiei include vopsele, lacuri, emailuri, amorse si grunduri, comercializate sub marcile Savana, Innenweiss si Rost. Compania deţine cea mai mare platforma de producţie de vopsele din Europa de Sud-Est, in urma unei investiţii de peste 20 milioane de EUR, derulate din 2006, pana in prezent si dispune de cea mai extinsa reţea de colorare computerizata de pe piaţa. Acţionar unic al Fabryo Corporation este fondul de investiţii suedez Oresa Ventures.

 

Related posts

Când oferi cu inima, de fapt primești

Adina Meyers

Cătălina Grama se menține în formă cu ajutorul spinning-ului în apă

Adina Meyers

Problema care a apărut odată cu purtarea măștii de protecție?

Adina Meyers