Pe 16 octombrie peste 30 tari sarbatoresc Ziua Mondiala a painii, in acelasi timp cu ziua mondiala a alimentatiei.
Painea contine vitamine, fibre si minerale esentiale, fiind si o sursa importanta de carbohidrati cu ardere lenta care ajuta la mentinerea constanta a glicemiei si asigura energie organismului.
In plus, daca te implici chiar tu in pregatirea ei, si mai bine! De aceea, masinile de paine Tefal iti ofera cea mai buna solutie pentru ca tu sa fii sigur ca painea pe care o mananci este exact pe gustul tau: alegi greutatea, gradul de rumenire si ingredientele folosite.
Cele 15 programe de preparare includ programul Baguette (cu tava speciala), paine fara gluten sau fara sare, un program pentru extra Omega 3, paine frantuzeasca, un program rapid de coacere, dar si 4 programe pentru realizarea altor compozitii pentru prajituri, gem sau paste.
Masina de paine poate fi setata cu pana la 15 ore inainte sa porneasca, astfel incat mirosul de paine proaspata si calda sa-i intampine imbietor dimineata pe cei dragi tie, abia treziti. In plus, detine functia de mentinere la cald dupa sfarsitul programului de o ora.
Sunt usor de folosit (programe marcate pe capacul aparatului, ecran de mari dimensiuni si accesorii – pahar de masurat, lingura si carlig) si de curatat (cuva si malaxorul au invelis antiaderent), iar designul si structura compacta fac din ele o prezenta placuta in orice bucatarie.
Un miros sau un gust te poate purta dintr-un colt al lumii in altul. Bucura-te de cea mai savuroasa paine facuta la tine acasa cu Tefal.
Pofta buna!