Amenajari Interioare

Sandwich maker-ul sau soluția pentru sandviciuri delicioase

Printre aparatele care nu lipsesc din aproape nicio bucătărie se numără sandwich maker-ul, iar asta datorită avantajelor pe care ni le oferă atunci când vine vorba de a face rapid gustări calde, de care să ne bucurăm dimineața sau seara, atunci când oricum nu vrem sa ne încărcăm foarte mult stomacul, ori pentru când plecăm de acasă pentru perioade mai lungi de timp și vrem să avem mâncare gustoasă la noi.

Nu ai nevoie de multe cunoștințe pentru a ști cum funcționează și care este rolul unui sandwich maker (vorbim practic de prezența a două plăci metalice care primesc căldură de la o rezistență și au rolul să preseze și să încălzească sandviciul). Însă, lucrurile se schimbă puțin atunci când vine vorba de alegerea unui model de calitate, care să fie capabil să ne satisfacă toate cerințele. Asta pentru că sunt mai multe aspecte pe care trebuie să le luam în considerare.

Trebuie să știi chiar de la început faptul că un astfel de aparat electrocasnic trebuie să fie fiabil și foarte ușor de folosit, simplitatea fiind cuvântul de ordine. Nu are rost să te complici cu modele foarte scumpe, care să îți pună la dispoziție funcții pe care cel mai probabil o să le folosești foarte rar sau chiar deloc.

Rolul unui sandwich maker nu se termină însă la încălzirea sandviciurilor. Acesta are rolul și de a le comprima (astfel încât să ne fie mult mai ușor să le mâncăm) și să topească anumite ingrediente, care sunt de obicei reprezentate de brânză și/sau cașcaval, astfel încât gustul să fie unul foarte bun.

Dacă vrei și tu să cumperi un sandwich maker de calitate, atunci trebuie să te uiți la câteva caracteristici, care te vor ajuta să iei cea mai bună decizie pentru nevoile pe care tu le ai. În primul rând, trebuie să te gândești la care este capacitatea acestuia, iar asta pentru că ea îți va spune câte sandvișuri poți să faci într-o singură sesiunea. Dacă sunteți mai multe persoane în casă, atunci e bine să îți îndrepți atenția către un model cu capacitate mare. Cele mai recomandate sunt cele care pot face patru sau chiar șase sandvișuri în același timp.

Dimensiunile pe care le pot avea feliile de pâine sunt și ele importante. Asta pentru că nu vrei ca în cazul feliilor mai mari să iasă marginile afară; rezultatul nu va fi unul foarte strălucit. Ce recomandăm noi aici? Să eviți modelele care au plăcile metalice delimitate între porții.

Următorul lucru la care va trebui să fii atent este puterea pe care noul tău sandwich maker o va avea. Ce își va spune aceasta putere? De cât timp e nevoie pentru a ajunge la temperatura numai bună pentru a face un sandvici delicios. Cel mai bine este ca atenția ta să se îndrepte către un model cu o putere de 800 W sau chiar mai mare. Cu siguranță nu o să regreți o astfel de alegere.

Chiar și funcțiile cu care vine la pachet un sandwich maker sunt importante, iar asta pentru că ele pot să ne ofere mai multe alternative atunci când vine vorba de prepararea unor sandviciuri sau a altor gustări delicioase. Printre cele mai căutate funcții pentru un sandwich maker sunt cele de grill.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Apartament la mansarda

Adina Meyers

Creează un decor feminin cu ajutorul florilor

Adina Meyers

Decorul, oglinda personalitatii noastre

Adina Meyers