LifeStyle

La Radio Romania Muzical, „Seara de opera” comentata in direct de la New York

Realizatoarea va comenta in direct de la Teatrul Metropolitan din New York spectacolul « Elixirul dragostei » de Gaetano Donizetti cu tenorul Juan Diego Florez si soprana Diana Damrau in rolurile principale, o distributie printre cele mai bune posibile pentru aceasta opera in contemporaneitatea noastra.

Este un adevarat eveniment: publicul Radio Romania Muzical poate nu doar sa asculte ceea ce se intampla in studioul Radio Metropolitan International, ci sa si vada, gratie transmisiunii directe audio-video de pe site-ul www.romania-muzical.ro.

Invitatii Luminitei Arvunescu la aceasta „Seara de opera” speciala comentata chiar de la New York sunt pianistul Vlad Iftinca, coach la Metropolitan Opera House si acompaniator al unor nume celebre precum Thomas Hampson, Luca Pisaroni, etc. si pe jurnalista Maria Cristina Necula, colaboratoare permanenta a revistei new-yorkeze Classical Singer si autoarea volumului Life in opera: Truth, Tempo, and Soul – publicat in 2009 de Editura Amadeus Press la New York, un volum de interviuri cu Peter Gelb, Renée Fleming, Anna Netrebko, Natalie Dessay, Rolando Villazon, Placido Domingo, Thomas Hampson, Angela Gheorghiu si Roberto Alagna.

In pauza transmisiunii directe se vor difuza si fragmente din interviuri realizate cu protagonistul serii, tenorul Juan Diego Florez, si cu managerul teatrului, Peter Gelb.

Luminita Arvunescu se afla pentru a doua oara in Studioul Radio Metropolitan International din New York pentru a comenta un spectacol in direct de la MET. Premiera a avut loc anul trecut, in 5 martie, cand jurnalista Radio Romania Muzical a fost primul realizator roman care a comentat un spectacol in direct chiar din cladirea celebrului teatru new-yorkez.

Alaturi de Luminita Arvunescu, din echipa care asigura aceasta transmisiune directa fac parte ing. Marius Toghina, ing. Andrei Boros si redactorul transmisiunii directe, Octavia Galescu.

In 21 aprilie, Luminita Arvunescu va prezenta o editie speciala a „Serii de opera” avand ca subiect experienta de la New York, printre materialele difuzate fiind promise si alte interviuri in exclusivitate cu vedetele actuale ale unuia dintre cele mai importante teatre de opera contemporane.

Transmisiunea directa se realizeaza cu sprijinul Unicredit Tiriac Bank, Fundatia Radio Romania si Misiunea Permanenta a Romaniei la Natiunile Unite din New York.

Related posts

(P) ELVILA te rasfata in luna martie cu reduceri la mobilier

Adina Meyers

Design romanesc de produs

Adina Meyers

Cum iti poti amenaja locuinta ca sa fii mai aproape de natura

Adina Meyers