Calatorii Home LifeStyle

Sagrada Familia redeschisă după 4 luni

Catedrala Sagrada Famili a fost redeschisă, într-o primă fază pentru cadrele medicale care au fost în prima linie a luptei cu coronavirusul.

Oamenii au făcut fotografii și au ascultat ghiduri audio după ce arhiepiscopul Barcelonei Juan Jose Omella i-a condus pe cei din sistemul medical în biserică.

Bazilica, proiectată de arhitectul Antoni Gaudi, a fost închisă acum aproape patru luni. Însă, pentru următoarele două weekend-uri, acesta va fi deschis lucrătorilor din domeniul sănătății, poliției și ONG-urilor.

Scopul este recunoașterea și omagierea locuitorilor din Barcelona, ​​„în special celor care au fost în prima linie, care luptă și lucrează pentru a preveni Covid-19”, se arată într-o declarație de pe site-ul bazilicii.

O a doua etapă va permite accesul gratuit al locuitorilor Barcelonei, iar abia într-o a a treia etapă accesul turiștilor autohtoni și străini va fi permis.

Începută în 1882, Sagrada Familia este a șasea cea mai vizitată atracție turistică din lume, potrivit TripAdvisor.

Spania a înregistrat 205.545 de cazuri de coronavirus și 28.385 de decese, conform datelor ministerului sănătății, ceea ce o face una dintre țările cele mai afectate din Europa.

Related posts

Mersul cu bicicleta, picnicul în locuri amenajate, permise în Parcul Natural Văcărești

Adina Meyers

Incepe Targul Imobiliar National: oferta completa de locuinte a toamnei 2014

Adina Meyers

Top plante care purifica aerul

Adina Meyers