Amenajari Interioare

Roz-cuart si albastru-seren. Cum dozam doua culori contrastante?

La sfarsitul anului 2015, celebrul Institut Pantone din New York a ales, pentru prima data in istoria sa, nu una, ci doua culori-vedeta pentru 2016. Este vorba despre Rose Quartz (roz-cuart) si Serenity (albastru-seren), care deja dau tonul in moda vestimentara, designul interior si multe alte domenii.

In fiecare an, inceputul primaverii trezeste in noi dorinta de a face tot felul de schimbari, inclusiv in locuinta. Parca acum este momentul cel mai bun pentru a renova, reamenaja sau, pur si simplu, pentru a improspata spatiul in care traim. Insa nu inainte de a ne pune la curent cu ultimele tendinte.

Ar fi pacat sa nu avem in vedere si alegerile celor de la Pantone, respectiv rozul-cuart si albastrul-seren, anuntate inca de la sfarsitul anului trecut. Daca stam un pic si ne gandim, ne dam seama ca sunt exact ceea ce ne trebuie pentru a da interiorului un suflu nou, in pas cu ultimele tendinte, dar si cu anotimpul in care ne aflam.

Rozul este cald, albastrul este rece. Asadar, avem la dispozitie un duo contrastant, surprinzator. Si totusi, cum le dozam? Raspunsul il gasiti in revista Casa Mea, din martie 2016.

Related posts

9 sfaturi pentru a te simţi şi mai confortabil la tine acasă

Adina Meyers

Toata iarna, 20% reducere la visat in paturi celebre

Adina Meyers

Tu stii care e cel mai potrivit model de hota pentru nevoile tale?

Adina Meyers