Amenajari Interioare

Rowenta® Silence Force™ Multi-Cyclonic – Performanta si silentiozitate

Un studiu recent* a demonstrat faptul ca 42% dintre utilizatori nu sunt multumiti de nivelul de zgomot al aspiratoarelor fara sac. De aceea Rowenta® s-a concentrat pe dezvoltarea unui produs care sa ofere atat performante exceptionale de aspirare, dar care sa fie in acelasi timp silentios. Astfel, a rezultat Silence Force™ Multi-Cyclonic, aspiratorul fara sac care ofera performante extreme fara pierderea puterii de aspirare, cu un nivel redus de zgomot.

Performante inalte si o putere mare de aspirare

Puterea de aspirare a Silence Force™ Multi-Cyclonic este datorata tehnologiei Multi-Cyclonic, care actioneaza in doi pasi pentru a separa particulele de praf de aerul aspirat. Pasul1: aerul si praful sunt aspirate in ciclonul central. Forta centrifugala trimite particulele mari de praf intr-un container. Pasul 2: aerul este trecut prin patru cicloni laterali care separa si cele mai fine particule de praf. Astfel, in acest pas pana la 99% din praful aspirat este evacuat in container. Doar 1% din praful ramas este trecut prin trei niveluri de filtrare (spuma + filtru cu micro-particule metalice + filtru HEPA 13). De aceea, aerul eliberat este filtrat in proportie de 99.98%, iar Rowenta® a atins cel mai bun scor de eficienta in re-emisia de praf, clasa A.

Nivel foarte redus de zgomot, de neegalat

Silence Force™ Multi-Cyclonic a fost creat sa fie cel mai silentios aspirator din categoria sa, doar 68 dB(A), datorita setului de accesorii cu flux de aer optimizat, motorului suspendat pentru reducerea vibratiilor si tehnologiei Silence Cyclone care regleaza fluxul de aer ce iese din cicloni, reducand astfel si mai mult nivelul de zgomot. Impreuna, toate aceste tehnologii ofera un nivel de zgomot cu pana la de patru ori mai mic comparativ cu alt aspirator din aceasta categorie.

Confort total

Ergonomia joaca un rol important in transformarea aspirarii intr-o sarcina confortabila. De aceea, Rowenta s-a concentrat pe trei criterii-cheie pentru consumatori: igiena, manevrare si depozitare. Datorita sistemului Clean Express Ergo golirea containerului de praf este lejera si igienica. Acesta poate fi indepartat si golit printr-un simplu gest, fara a intra in contact cu praful. Manerul ErgoComfort permite reglarea facila a puterii, iar peria integrata Easy Brush este mereu la indemana atunci cand vrei sa cureti suprafete dure sau delicate. Forma compacta a aspiratorului permite o manevrare si depozitare mai usoare.

Silence Force™ Multi-Cyclonic – combinatia unica intre performanta si un nivel de zgomot extrem de redus.

*studiul “Piata de aspiratoare vazuta de consumatori”, septembrie 2013, Franta/Germania/Italia

Related posts

Casă în stil clasic, cu un decor luminos

Adina Meyers

Decor natural intr-o vila din Bucuresti

Adina Meyers

Sfaturi practice: unde sa-ti asezi televizorul in camera

Adina Meyers