LifeStyle

Ecophon: protectie fonica de la Saint-Gobain Rigips

Saint-Gobain Rigips, una dintre cele mai importante companii producatoare de materiale de constructii din Romania, aduce in atentia pietei produsele Ecophon® destinate amenajarilor cu protectie fonica.

Aceste produse sunt incluse in clasa de absorbtie A, avand un coeficient de absorbtie mai mare de 0,9. Materia prima folosita este sticla reciclabila in proportie de 70%, sunt realizate cu tehnologia 3RD.

Suprafata reflecta foarte bine lumina, ceea ce aduce un plus de luminozitate in incapere, sistemele sunt usor de montat, fiind compatibile atat ca sisteme de plafon, cat si pe pereti. Din categoria produselor Ecophon® fac parte solutii specifice pentru domeniul rezidential, birouri, precum si pentru aplicatii speciale, cum sunt salile da clasa, cele de spectacole, in special cele pentru concerte.

De altfel, Saint-Gobain Rigips sustine initiativa de a crea un mediu propice invatarii in cadrul scolii in Romania. Numeroase studii despre influenta zgomotelor asupra procesului educational demonstreaza ca exista numeroase efecte nocive ale zgomotelor iar, pe de alta parte, o acustica buna poate avea efecte benefice.

Saint-Gobain Rigips a oferit plafonul acustic de ultima generatie marca Ecophon®, tip Master Rigid, produs in uzinele Saint Gobain din Hyllinge, Suedia, pe o suprafata de tavan de aproximativ 50 mp Colegiului National „Ion Creanga“ din Bucuresti, plafonul fonoabsorbant fiind montat intr-una din salile de curs ale institutiei.

„Speram ca prin acest proiect sa servim drept inspiratie si altor unitati de invatamant care doresc sa aduca un plus de sanatate si de confort mediului scolar existent si sa creasca nivelul de performanta al elevilor si al profesorilor”, spune Constantin Hariton, directorul general al Saint-Gobain Rigips.  

Related posts

De 10 ani in Romania, Carrefour lupta pentru a face clientilor sai viata mai buna!

Adina Meyers

Platoul din Colectia CESIRO ”Intoarcere la traditie”, remarcat la AMBIENTE

Adina Meyers

Personalizeaza ambientul gradinii tale cu un semineu exterior profesional

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe