LifeStyle

Rowenta extinde cu 3 ani garantia pentru aspiratoare

Rowenta anunta lansarea campaniei de extindere a service-ului pentru gama de aspiratoare. Cu 2 ani garantie internationala si inca 3 ani service prelungit, aspiratoarele ultraperformante de la Rowenta sunt aliatul de nadejde pentru a obtine o casa curata in timp scurt si cu minimum de efort.  

Mai multa putere, mai putin zgomot cu Silence Force 4A!

Cine nu isi doreste un aspirator silentios, dar foarte puternic pentru a curata rapid si usor orice suprafata! Silence Force 4A este combinatia remarcabila intre  performanta inalta de aspirare, silentiozitate, filtrare extrema si economisire a energiei. Datorita motorului de inalta eficienta si a fluxului de aer optimizat, consumul de energie este redus cu pana la 60%, in timp ce nivelul de performanta este echivalent cu cel al gamei anterioare de aspiratoare Rowenta de 2200W. Astfel, Silence Force 4A este cel mai silentios aspirator cu performanta 4A: clasa A pentru performanta in aspirare atat pe suprafete dure, cat si pe covoare, clasa A pentru reemisia de praf si clasa A pentru consum de energie.

Alege acum garantia extinsa!

Intre 20 aprilie si 31 august 2016, cei care achizitioneaza orice aspirator din gama Silence Force, Air Force, Ergo Force Cyclonic si X-Trem Power beneficiaza de inca 3 ani garantie*.  Pentru a obtine service extins, codul produsului trebuie inregistrat pe site-ul www.garantieextinsa.rowenta.ro.

Garantia extinsa de 3 ani se aplica numai pe teritoriul Romaniei, exclusiv pentru modelele: RO54xxEA, RO57xxOA, RO64xxEA, RO63xxEA, RO83xxEA, RO67xxEA, RO62xx si RH8xxx, cu conditia folosirii accesoriilor originale dedicate Rowenta. Mai multe detalii si regulamentul campaniei pe www.garantieextinsa.rowenta.ro.

 

Related posts

Ayurveda: Ai tenul Vata, Pitta sau Kapha? Află aici!

Adina Meyers

7 evenimente recomandate pentru weekend

Adina Meyers

Unde găsești haine sport de brand 

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe