LifeStyle

Arhitecture’s Night IN- Noaptea Papioanelor @ Atelier 507

Biroul de proiectare Atelier 507 participa la editia de anul acesta a noptii birourilor de arhitectura- Arhitecture’s Night IN , eveniment care se va desfasura in cadrul Romanian Design Week 2014.  

Motivatia care sta in spatele petrecerii este sustinuta de relocarea biroului in soseaua Iancului nr 60 si extinderea echipei cu un nou membru, Vlad Balosin, care, alaturi de Bogdan Banica, Cosmina Marcu si Marius Sirbu vor crea, asa cum spune si motto-ul lor, Awesomeness Together. 

 Cu un dress code bazat pe stilul si eleganta papioanelor cei patru arhitecti Atelier 507 pun creioanele in cui pentru o seara in care designul de interior, cel de produs si arhitectura se vor simti ca acasa.  

Joi seara cu incepere de la orele 19.00 biroul Atelier 507 se deschide publicului cu gustari delicioase si dulciuri decadente aduse de Flori de Menta, discutiile urmând a fi piperate cu licori pe masura si prezentari de proiecte marca celor patru arhitecti. 

Related posts

Doua proiecte de ambrotipie „Qoheleth’s true vanity” si „Plante urbane” de Stefan Dinu, in premiera la Readers Café

Adina Meyers

Cu Beko e Martisor tot anul!

Adina Meyers

Familia regala britanica face o ultima vizita in Romania

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe