LifeStyle

Green Future deschide un nou spatiu comercial

Vara poate fi un bun anotimp pentru inceperea redecorarii, amenajarilor interioare sau modernizarilor propriei case. Pentru ca acest demers sa porneasca de la inceput cu dreptul este nevoie de un partener de incredere care sa-ti fie alaturi si sa te indrume pentru cele mai bune decizii de cumparare.

Green Future deschide un nou magazin ce va fi situat pe strada Dristorului, nr. 91-95, la intrarea in complexul New Town si va avea o suprafata de 140 mp. Daca te-ai decis si nu stii ce produse de dormit ti s-ar potrivi sau unde sa le gaseste, noul magazin te asteapta cu o multime de produse si oferte promotionale.

Spatiul comercial va fi impartit in mai multe zone , fiecare dintre ele fiind dedicata unor anumite categorii de produse precum: saltele, perne, pilote, canapele sau fotolii. Alte zone de interes sunt cea de reduceri unde produsele pot beneficia de reduceri de pana la 50% si cea de outlet. Clientii se vor putea bucura de gamele noastre premium, dar si de reduceri substantiale in cadrul unor oferte speciale din zona de outlet.

Una dintre cele mai importante caracteristici pe care Green Future le atribuie propriilor produse este cea legata de calitatea si specificul materialelor folosite in procesul de productie. Acestea sunt menite sa ofere un grad ridicat de confort si relaxare, dar si clipe de odihna sanatoase, chiar si celor ce sufera de diverse afectiuni. Materialele din care sunt realizate produsele de dormit marca Green Future acopera toate cerintele si preferintele pietii: materiale naturale (bambus, puf si pana de gasca, lana), cat si materiale sintetice (nanofibra, vata sintetica, fibra siliconica).

Acum ca ai aflat putin despre Green Future si te-ai hotarat sa-ti redecorezi dormitorul, spre exemplu, nu trebuie sa neglijezi produsele de dormit. Pe langa componenta vizuala a acestora, ele trebuie alese astfel incat sa te ajute sa ai un somn linistitor si, dupa caz, sa amelioreze durerile de spate, umeri sau gat.

Gama Nature a Green Future contine produse precum: saltele, perne, pilote si protectii de saltea, toate realizate din fibre de bambus, un material 100% natural. Avand proprietati antialergice si antimicrobiene naturale, bambusul este o alegere perfecta pentru sanatatea ta, dar si o solutie ideala pentru persoanele cu ten sensibil sau pentru cei ce sufera de alergii sau de astm. Ventilatie exceptionala a fibrelor de bambus prin dispersia umiditatii excesive, recomanda bambusul celor care transpira excesiv in timpul somnului.

Te asteptam pe strada Dristorului sa vizitezi consultantii Green Future si produsele disponibile. Noul magazin promite o experienta la-ndemana oricui si multe oferte gata sa te dea pe spate.

Somnul nu a fost nicicand mai confortabil!

Related posts

Te gândești să îți cumperi un câine?

Adina Meyers

Din Jurnalul unui nostalgic

Adina Meyers

Stilul shabby chic: ce înseamnă și cum se obține – FOTO

Adina Meyers