Amenajare baie Amenajari Interioare

Rigole de duș pentru băi amenajate modern la Iperinox veți găsi

Vă gândiți să reamenajați baia? Este firesc că pe măsură ce se schimbă stilul de viață să vă gândiți la o adaptare a ceea ce aveți în casă. Omul modern este tot mai atras de ideea simplității, de cum să își simplifice orice, trăiește pe repede înainte. Mai toate acțiunile sale sunt fast și așa își dorește să rezolve totul. Implicit când vine vorba de rutina zilnică a dușului își dorește ceva rapid și eficient. 

Au început să fie tot mai populare cabinele de duș în defavoarea căzilor. Doar că în amenajarea spațiului special creat pentru duș sunt necesare câteva elemente. Printre altele vorbim desprerigole dus, cele care vor asigura că apa se scurge în timp util, nu rămân acumulări și, în plus, nu apar mirosuri neplăcute. 

Despre astfel de produse și accesorii descoperim mai multe de laIperinox, furnizor pe această nișă. 

Poate face o rigolă de duș diferența în estetica băii? 

Desigur că în amenajarea unei băi principala atracție este poate chiuveta, grupul sanitar, sunt plăcile ceramice și cum există armonie între stilul acestor elemente. Impresionează de asemenea paleta cromatică. Însă cu siguranță că detaliile sunt marile diferențe, după cum spune o vorbă din popor. 

O rigolă de duș aleasă practic, dar care ține cont și de partea estetică, poate fi un avantaj în decorul amplu al băii. Spre exemplu, regăsim la Iperinox modele de rigole de duș din oțel inoxidabil, cu acoperire ceramică. Sau cele cu grătar, pot fi alese din gama de 10 modele. Nu în cele din urmă ar fi de menționat rigolele moderne cu scurgere în perete. Astfel de opțiuni ne spun clar că avem variante diverse privind amenajarea zonei de duș. 

Cine spune că o baie mică înseamnă automat aglomerare de elemente? Dușul poate fi amenajat de tip walk-in, iar în acest sens rigola aleasă poate fi cea de colț. Iată o idee minunată de a împăca nevoia cu esteticul, frumosul cu practicul. 

Cum pot fi comandate rigolele potrivite 

Din fericire pentru doritori rigolele de duș dorite – fie că este vorba de cele cu grătar cu modele sau cel ascuns estetic sub plăcile ceramice – sunt disponibile în stoc imediat. Cei de la Iperinox sunt disponibili să vă ofere și consiliere, la cerere, astfel încât alegerea să corespundă cu tipul de duș și cu amenajarea băii. 

Comanda poate fi plasată online, iar cu specificațiile tehnice menționate, devine totul mai ușor. Nu sunt de omis detalii precum garda antimiros, ceea ce ne asigură că rigola nu va emana miros neplăcut, specific diverselor scurgeri. De asemenea, rigolele de duș disponibile aici sunt din inox inoxidabil, au rezistență mare, dat fiind că mediul în care acestea sunt folosite înseamnă umiditate ridicată. Acestea sunt doar câteva aspecte de care să țineți cont, desigur, aparte de dimensiunile necesare. 

Baia modernă și amenajată modern înseamnă pentru unii cu un duș practic și minimalist. Dușul de tip walk-in se pare că este tot mai popular și înțelegem de ce. Pentru cei care doresc să se alinieze cu acest trend, pentru achiziția de rigole se pot baza pe Iperinox. 

contact@sifoaneinox.ro

0743 940 601

Related posts

Casă de vacanţă într-un loc uitat de lume

Adina Meyers

Alegeri sustenabile pentru casa ta

Adina Meyers

Cum să folosești pouf-ul în designul interior

Adina Meyers