LifeStyle

Ridge Tool construieste un Factory Service de 60.000 de dolari

Specializata in realizarea de echipamente si unelte pentru instalatii si conducte, Ridge Tool doreste sa dezvolte o locatie proprie de mentenanta si service. “De ce un Factory Service marca Ridge Tool? Pentru ca simtim nevoia unui spatiu unde sa putem intretine si repara toata gama de produse RIDGID, dar in special echipamentele high tech – camere de video inspectie SeeSnake, locatoare de utilitati SeekTech si dispozitive de presat fitinguri”, spune Camil Aliman, Area Manager pe Romania & Ungaria.

Anul viitor, cei de la Ridge Tool vor sa sustina dezvoltarea sectorului de servicii pentru domeniul mentenantei canalizarilor si scurgerilor rezidentiale si de infrastructura. “Vrem sa promovam acest tip de business in randul firmelor de instalatii, astfel incat sa fie clara capacitatea de castig care reiese din aceasta nisa de piata. De altfel, in martie 2011, vom organiza la Cluj primul seminar specializat in mentenanta canalizarilor. Aici vrem sa livram catre participanti o solutie completa pentru a incepe un business de acest gen, cu dotarile pentru start up, posibilitati de finantare, consiliere financiara si tehnica”, adauga Aliman.

Ridge Tool a investit pana in prezent peste 1,5 milioane de dolari in utilarea si dotarea fabricii sale din Cluj Napoca. Mai exact in in masini unelte cu comanda numerica pentru productia de masini de filetat si bacuri de filetare. RIDGID® – brand detinut de Ridge Tool Company – este lider in productia de scule de mana si electrice, in portofoliul sau intrand de asemenea masini de filetat si pentru curatat conducte si peste 300 de tipuri de scule utilizate in domeniul instalatiilor sanitare, HVAC/R, sectoare industriale, energie, petrol, utilitati publice si domeniul comercial.

Subsidiara a Emerson Professional Tools™ – compania Ridge Tool este prezenta si in Romania din 2005, unde a inceput activitatea de productie in anul 2008. Ridge Tool a inaugurat in urma cu doi ani, in cadrul Campusului Emerson™ din Cluj-Napoca, primul Centru Regional RIDGID din Europa Centrala si de Est, incluzand o Unitate de Productie, un Centru de Training si Suport Tehnic, un Showroom si un centru de Customer Service.

Related posts

Idei stilistice de inspiraţie hollywoodiană – FOTO

Adina Meyers

Catalogul IKEA 2010 – creat ca sa inspire

Adina Meyers

Pizza de casa cu blat subtire

Adina Meyers