LifeStyle

Revista Caminul ti-a pregatit 188 de pagini de stil si inspiratie

Chiar daca vacanta de vara de abia s-a incheiat, suplimentul “Sisteme de incalzire si economisire a caldurii” va pregateste pentru iarna, oferind informatii despre izolarea termica a casei, modele de geamuri termoizolante, incalzirea prin cabluri radiante sau tipuri de centrale termice.

Materialul dedicat bailor, “Idei si solutii de amenajare pentru baie” este un exercitiu de imaginatie, ce va propune solutii complete, personalizate pentru a trasforma orice spatiu intr-o amenajare unica, in functie de stilul pe care il preferati. De la placarile ceramice cu efecte optice pana la caldura lemnului sau efectul natural al pietrei, toate elementele componente vorbesc despre armonia materialelor, texturilor si cromaticii.

Tot in numarul din septembrie, revista 19056-sigla-caminul-300dpi.jpg va prezinta rafinatul brand Chelini iar la rubrica “Lectia de stil” veti face cunostinta cu stilul scandinav. Daca inca mai visati la zilele insorite ale verii, nu ratati rubrica destinata calatoriilor sau va puteti relaxa planuind un cuib de vacanta, cu foisor si piscina. Cei indragostiti de arta pot admira elita artistica romaneasca a Galeriei Dialog si arhitectura superba a Muzeului National George Enescu.

Numarul din septembrie al revistei CAMINUL este disponibil la toate punctele de distributie a presei, incepand cu data de 27 august.

Revista Caminul este editata de Media Gamma Publishers (revistele Caminul, Casa Mea, Domus si Planul casei mele, revista de B2B Unelte si echipamente, portalul www.casamea.ro si emisiunea saptamanala TV Caminul de 5 stele),  parte a trustului MEDIEN HOLDING, al carui portofoliu mai include cotidianul Romania libera, www.romanialibera.ro, tipografia United Print si Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media.

 

Related posts

Cum poţi cumpăra un oraş de 7,5 milioane de $, în plină criză – FOTO

Adina Meyers

Pandemia de coronavirus: Ghidul de mers cu liftul în companii

Adina Meyers

Tu stii cum alegi cel mai bun mobilier de gradina?

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe