LifeStyle

DEVA PREMAL & MITEN, pentru prima oara in Romania

Parte din turneul mondial “MANTRE IN MISCARE 2010”, concertul din Bucuresti marcheaza un moment special in evolutia genului muzical New Age in tara noastra.

“Intr-o perioada in care provocarile apar la tot pasul, este necesar sa ne linistim mintea, sa ne ascultam inima, iar solutiile la probleme nu vor intarzia sa apara!  Echipa Happy Dreams Event a materializat un proiect de suflet, concertul Devei Premal & Miten with Manose, si va  invitam  sa luati parte in numar cat mai mare la acest eveniment, unde bucuria, speranta, descoperirea de sine si a frumusetilor interioare vor fi experimentate la cele mai inalte valori.

Credem prin propriile experiente, in puterea vindecatoare a Mantrelor, formule sacre (o silaba, un sunet, un cuvant) care sunt de fapt rugaciuni cantate!  Ele sunt capabile sa creeze transformarea spirituala, sa creeze o conexiune puternica cu Sinele nostru, iar acum prin acest concert, mantrele ne sunt aduse  la indemana, intr-o forma artistica, destinata atat cunoscatorilor, dar si iubitorilor de frumos  si de noi experiente. Este uimitor sa vezi sute de oameni care aleg sa fie impreuna, fie si pentru trei ore! Se creeaza un sentiment incredibil de pace si bucurie si suntem convinsi ca romanii au nevoie mai mult ca niciodata sa isi regaseasca optimismul si bucuria de a trai,” a declarat Anne Marie Trifu, director general Happy Dreams Event, organizatorul concertului la Bucuresti.

„Suntem onorati sa aducem muzica noastra in Romania. Am descoperit ca aici este una dintre cele mai largi zone de padure din Europa, areal ne-agresat, ceea ce este minunat! De asemenea cele mai vechi vestigii umane moderne din Europa s-au descoperit in „Pestera cu oase”, care se afla pe teritoriul romanesc. Este posibil sa fie printre primii Homo sapiens care au patruns pe continentul european datorita vechimii vestigiilor (42,000 ani).

Suntem nerabdatori sa ii cunoastem pe romani intr-o seara de muzica sacra si inspiratie,” au transmis Deva Premal si Miten, special pentru publicul din Romania.

Concertul Deva Premal & Miten este organizat in Romania cu sprijinul unui grup de companii si oameni deosebiti, care inteleg nevoia actului artistic si a solutiilor complementare in viata fast forward pe care o traim.  La aceasta premiera s-au alaturat – in calitate de parteneri – Rin Grand Hotel, Bonsai, Serendipity, Satya, Mandala, Studio Experimental, Carter Films, Bioconstructii si Net Worth Advisory. Sprijinul media este asigurat de partenerii Romania Libera, Casamea.ro, Stiumuzica.ro, Revista Cosmos si Lumea Misterelor.

Related posts

Toate consumabilele de care ai nevoie pentru o petrecere in familie

Adina Meyers

Dremel lanseaza „Clubul de bricolaj Dremel” in scoli

Adina Meyers

Zoli Toth și Cantus Mundi deschid cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur

Adina Meyers