Amenajari Interioare

Renovezi? Ai nevoie de servicii de design de interior. În Timișoara, vei găsi studioul potrivit!

Știm cu toții cât de stresante pot renovările. Tocmai de aceea, apelează la servicii de design de interior de la Studio West Concept! Descoperă în acest articol de ce este alegerea potrivită pentru tine.

Să ne punem salopetele și să trecem la treabă. Renovările implică multe schimbări în casă, mai ales dacă sunt ample: trebuie să cauți meșteri, să chemi ingineri, electricieni ș.a.m.d, pentru a te asigura că toate electrocasnicele sau utilitățile funcționează corespunzător. Deja ai nevoie de mai multe mâini care să se ocupe de aspectul practic al casei, însă cum rămâne cu cel estetic? În acest articol, îți vom dezvălui de ce ai avea nevoie de consultanță pentru design interior din cadrul firmei Studio West Concept.

Aspectul casei este precum cartea ta de vizită

Odată cu terminarea renovărilor, cu siguranță vei aduce oaspeți în casa ta ca să vă bucurați împreună de lucrările efectuate. Cu alte cuvinte, îți vei prezenta casa. Totuși, trebuie să ții cont de aspect, deoarece ai oportunitatea de a face o nouă impresie. Imaginează-ți scenariul următor:

Să presupunem că ai moștenit locuința, însă aranjamentele nu au fost pe gustul tău, iar așa ai ajuns să apelezi la Studio West Concept, având în vedere că oferă servicii design interior in Timisoara. Te-ai consultat cu un designer de interior și ai aflat că ți se potrivește stilul glam. Nu știi încă ce este, dar odată cu randările 3D și schițele făcute de către artist, imaginea este clară. Despre stilul glam vom vorbi în rândurile ce urmează, dar mai întâi vom continua ideea de mai sus. Așadar, te invităm în camera ta proaspăt renovată în stil glam. Ești acum în pielea oaspetelui din propria ta casă.

La prima vedere, stilul emană eleganță și rafinament. Așadar, ce ar putea spune asta despre tine? Materialele sunt și ele la rândul lor cu aspect luxos, ceea ce comunică opulență – materiale precum catifeaua, satinul, mătasea și blănurile sunt des folosite în glam. Astfel, tu, ca oaspete, vei trage concluzia automat că este vorba de o persoană căruia îi plac lucrurile de bun gust.

Ce este stilul glam?

Glam vine de la glamorous (en.) sau glamour (fr.) și este un stil care a evoluat din spiritul art deco al perioadei interbelice, aducând astfel un suflet retro elegant.

Art deco (prin urmare și glamul) combină luxul cu simplitatea, ajungând într-un balans estetic greu de măiestrit. Este vorba de accente metalice subtile (de obicei auriu, pentru a crea un contrast între materiale) și forme geometrice care să pună în valoare formele mobilei. Așadar, este un stil vechi din punct de vedere al istoricului său, dar cât se poate de modern în forma sa actuală.

Așadar, acum că ai aflat toate aceste informații, te invităm să ceri acum o ofertă și să apelezi la serviciile Studio West Concept, deoarece doar un designer de interior va ști cum să aplice stilurile actuale în tendință pentru încăperile din locuința ta.

Contact:

+40 784 404 940

hello@studiowestconcept.com

Sediu: Str. 1 Decembrie 1918, Nr.10, Timișoara

Related posts

Transformarea unui pod intr-un loft ultramodern

Adina Meyers

Casa cu personalitate in stil traditional

Adina Meyers

10 idei de tapet pentru un dormitor cosy

Adina Meyers