Când în jur e prea multă agitație și ești stresată,  ai nevoie de un loc liniștit, numai al tău, în care să-ți reîncarci bateriile. Iată cum spoţi să îl creezi.

Este plăcut este să te trezești înconjurată de nuanțe de verde, iar lenjeria de pat să urmărească aceeași paletă cromatică! Combinația de nuanțe de verde creează o armonie ca într-o pădure, unde te poți bucura de un somn liniștit, neîntrerupt.

✓ Un dormitor decorat în acest stil îți bucură nu numai privirea, ci și sufletul. Fă alegeri luând luând în considerare ecologia și sustenabilitatea și optează oriunde este posibil pentru piese din lemn, iută și in.

✓ Un astfel de decor te ajută să te încarci de energie după o zi obositoare, defiecare dată când mergi la culcare.

Veioza Leitmotiv Classy, verde inchis 397 lei.   Este ideal pentru iubitorii culturii orientale, care apreciază un pat inspirat din futoanele japoneze, saltelele tatami sau un paravan din ratan așezat strategic în dormitor.

Cum poți avea și tu un astfel de dormitor

Ţi-a fost deja pregătită de către Bonami o selecție de piese de mobilier și decorațiuni ce pot fi asortate. Acum, în funcție de dimensiunea dormitorului, trebuie doar să le alegi pe cele care îți transmit o energie cât mai plăcută.

Masuta de cafea din lemn de pin Karup Design Haku, natural 618 lei. Gândește minimalist: mai bine ai mai puține lucruri, dar de calitate, decât multe dar care nu te reprezintă.

Combină mai multe nuanțe de verde cu elemente naturale din lemn, iută sau ratan.

Nu neglija elementele de decor, ponderea lor în estetica unei încăperi este mai importantă decât crezi.

Tablou cu rama din lemn de pin Surdic Leafes Collection, 50 x 70 cm 243 lei. Pentru a te încadra în tema naturală, mergi pe veioze cu abajur vernil, tablouri inspirate de floră, coșuri din materiale naturale sau pleduri în nuanțe de bej natur sau galben cald.

 

 

Related posts

O amenajarea moderna pentru o locuinta de vacanta

Adina Meyers

„Trucuri” Feng Shui care aduc armonie în casă

Adina Meyers

Oază de liniște și de verdeață

Adina Meyers