Practic

Renovati un interior in 3 ore

Renovarile interioare sunt revolutionate de un produs care va permite sa schimbati radical aspectul unei camere cu un efort si cu cheltuieli minime. Unul dintre cele mai noi produse de pe piata de profil se numeste tavan extensibil si asigura un aspect impecabil, fara umbre si denivelari cauzate de vopseaua aplicata neuniform.  

Tavanele extensibile se aplica in doar cateva ore si sunt extrem de rezistente in timp. Un alt avantaj este acela ca sunt disponibile intr-o gama variata de culori si imprimeuri. In plus, tavanul extensibil poate fi montat si demontat de mai multe ori fara sa se deterioreze, facand astfel fata cu brio unei posibile inundatii provenite de la vecinii de la etajul superior.

Tavanele extensibile sunt realizate dintr-o membrana de PVC care poate fi intinsa pe cadre de orice forma, asigurand astfel o varietate arhitecturala. Acestea pot avea aspect neted, satinat sau chiar aspect de oglinda. In plus, pentru mansarda acestea pot permite trecerea luminii.

Reprezentantii firmelor specializate spun ca tavanele extensibile se pot monta intr-un timp record, de maximum 3 ore pentru o suprafata de 20 mp. In plus, acestea sunt rezistente la aburi asa ca pot fi montate cu succes in bai si bucatarii.

O alta veste buna este ca materialul din care sunt confectionate nu permit retinerea mirosului sau a umezelii asa ca nu exista pericolul sa se formeze condens sau igrasie.

Related posts

Cum să organizezi o baie pentru mai mult spațiu?

Adina Meyers

Cum să maximizezi spațiul într-o cameră

Adina Meyers

Cinci idei pentru decorarea dormitorului

Adina Meyers