Home LifeStyle Practic

Reguli NOI în mall-uri! Timp redus la cabina de probă și interzicerea testării produselor cosmetice

Ministrul Sănătății a semnat, marți, ordinul care prevede măsurile care trebuie luate în mall-uri, în sălile de pariuri sau de jocuri de noroc pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Printre acestea se numără reducerea timpului de acces la cabina de probă și interzicerea testării cosmeticelor.

În mall-uri, săli de jocuri de noroc sau de pariuri este obligatorie purtarea măștii de protecție, izolarea la domiciliu a angajaților care prezintă simptome sau au intrat în contact cu persoane bolnave și spălarea frecventă a mâinilor.

În mall-uri trebuie instalate panouri de informare cu privire la regulile de igienă și distanțare fizică, a unor indicatoare de restricționare a aglomerării și de stabilire a unor fluxuri de vizitare unidirecționale pentru facilitarea menținerii distanțării fizice.

La intrare se va face un triaj observațional și nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie.

Dezinfecția frecventă a suprafețelor, a caselor de marcat și POS-urilor, dar și instalarea de dispensere cu produse biocide pentru dezinfecția mâinilor în holurile principale ale cladirii, lifturi, coridoare, scări.

De asemenea, se interzice testarea produselor cosmetice pe piele și se va reduce timpul de acces în cabina de probă (de ex. prin a permite accesul cu doar 3 articole de persoană),

Articole similare

Recomandarile Kuma: Combinatii cu stil pentru amenajarea baii si a bucatariei

Redactia

Siguranta casei tale

Redactia

Exclusive Beauty & Fashion Shows: noua experienta de shopping din Micul Paris!

Redactia