Amenajare bucatarie Amenajari Interioare Home

E simplu să economisești și să protejezi Planeta  prin campania Save with Franke

Te-ai gândit vreodată cum ar arăta viața ta fără tehnologie? Fără roboți harnici care să-ți rezolve micile sarcini zilnice, fără ecrane luminoase care să-ți faciliteze comunicarea… o reală catastrofă în era digitală, când totul este despre confortul propriu, așa-i?

Adevărul este că nu totul se rezumă la cele câteva minute pe care le economisești apelând la diverse dispozitive electrocasnice, nici la cei câțiva lei pe care îi păstrezi în portofel în perioada reducerilor. E despre cum te poți bucura de toate acestea, în același timp impactând cât mai puțin mediul înconjurător. În definitiv, pe lista resurselor ce ar trebui salvate merită incluse, pe lângă cele materiale sau de timp, chiar și cele naturale.

De ce să alegi sustenabil?

Dacă ești tentat să crezi că alegerile tale nu pot face diferența, e timpul să-ți schimbi opinia! Orientează-te spre opțiunile ce protejează natura și vei fi surprins să descoperi cât de multe ai de câștigat. Franke își dorește să fie o companie avansată din punctul de vedere al sustenabilității, iar acest fapt se oglindește în toate inițiativele. „Save with Franke” este o campanie ce încurajează adoptarea unui stil de viață ecologic și surprinde importanța perspectivelor de viitor.

Prin intermediul produselor incluse în această campanie poți reduce consumul și optimiza costul facturilor la utilități cu până la 20%! De exemplu, prin achiziționarea unei baterii Vital te bucuri de apă filtrată, de cea mai înaltă calitate posibilă, contribui activ la reducerea deșeurilor din plastic și economisești până la 400€ anual în comparație cu apa îmbuteliată.

În plus, mare parte dintre produsele Franke sunt realizate din oțel inoxidabil, care provine în proporție de 70% de la materiale reciclate din surse de înaltă calitate la nivel global. Și nu, nu ar trebui să-ți faci griji când vine vorba de durabilitate, deoarece inoxul Franke conține concentrații specifice de nichel și crom, ce îl fac deosebit de rezistent.

Consum redus și eficiența Franke

Ai fost vreodată reticent în a face o achiziție din cauza costurilor pe termen lung? Te înțelegem perfect, însă acum ai șansa să-ți schimbi percepția!

Mașina de spălat vase incorporabilă FRANKE FDW 614 D10P DOS C folosește doar 9,5 litri de apă într-un ciclu de spălare, comparativ cu alte produse de pe piață ce utilizează chiar și 15 litri. Beneficiază de consum redus de energie și resurse optimizate, dar și de programe eco-friendly (Eco 50 sau Eco). Este dotată cu sistem de siguranță Acqua Stop și impresionează prin silențiozitate.

Nici hota FMY 907 MG BK nu ar trebui să-ți lipsească din casă! Face parte din clasa energetică A+ și poate filtra până la 700 m3/h de aer. Are mod de funcționare cu evacuare exterioară și/sau reciclare, iar designul este de-a dreptul impresionant!

Schimbările în bine merită răsplătite

În oferta „Save with Franke” poți găsi atât cuptoare, plite, frigidere, hote, mașini de spălat, dar și baterii pentru chiuvete. Alege din această selecție specială cu până la 20% reducere și depășește-ți limitele propriilor așteptări! Noi zicem că e momentul ideal să faci o schimbare. Tu ce crezi?

Related posts

Atenționare de călătorie în Grecia. Pericol major de incendii de vegetaţie

Adina Meyers

Pereții despărțitori de apă – întotdeauna în tendințe

Adina Meyers

Covorase profesionale pentru o cea mai buna prima impresie

Adina Meyers