Solutii Constructive

Protejeaza-te de lumina cu rulourile plisate VELUX

Daca aceste „simptome” se regasesc si in mansarda dvs. dotata cu ferestre VELUX, nu trebuie sa va faceti griji. Tehnologii si materiale moderne folosite de companii experimentate din domeniul constructiilor, au facut posibila aparitia pe piata a unor produse de ultima generatie, care au design atragator dar si o eficienta dovedita pentru controlul luminii din mansarda cat si in ceea ce priveste termoizolatia.

Rulourile interioare plisate sunt cele mai recente produse cu proprietati termoizolante aparute pe piata. Se monteaza pe ferestrele de mansarda VELUX pentru a controla cantitatea de lumina care intra prin fereastra, oferind un confort interior placut.

Acestea sunt confectionate din doua straturi de material plisat, tip fagure, partea din interior fiind dublata cu o folie termoizolatoare din aluminiu care imbunatateste considerabil izolatia termica, fiind ideale mai ales in anotimpul mai rece. In plus, folia face ca ruloul sa devina opac asigurand intimitatea dorita. Forma plisata eleganta si cele 9 nuantele moderne sub care se prezinta vor decora incaperea de la mansarda intr-o nota distincta.

Operarea este usoara si silentioasa datorita sistemului cu sine laterale glisante. Ruloul este flexibil, putand fi pozitionat oriunde pe suprafata ferestrei, datorita celor doua bare de operare situate in partea de sus si in partea de jos a ruloului. Ruloul se poate plia cand lumina nu este deranjanta sau se poate desface asemenea unui acordeon, in functie de intensitatea si directia de patrundere a luminii pe parcursul unei zile.

Rulourile plisate sunt recomandate a se monta in special pe ferestrele de mansarda VELUX orientate spre sud care aduc o lumina foarte puternica in cea mai mare parte a zilei, dar si pe cele orientate catre vest sau est, care aduc o lumina calda si aurie pe durata intregii zile.

Cumparati rulouri din intreaga gama de accesorii VELUX atat din magazinele distribuitorilor autorizati VELUX cat si direct, prin magazinul online www.velux.ro. Preturile incep de la 73 euro (fara TVA).

Related posts

Apartament la mansardă sau… mai aproape de nori

Adina Meyers

Vrei o casa sanatoasa? Trateaza corect fatada!

Adina Meyers

Vrei sa iti faci o casa de lemn? 6 ponturi ca sa alegi materialul de care ai nevoie!

Adina Meyers