LifeStyle

Protecție solară sigură pentru tine și familia ta cu Avene Sun Care

Benefic pentru organism, soarele se poate transforma rapid într-un dușman atunci când nu ne luăm măsurile de protecție necesare, cu produse SIGURE de fotoprotecție.  Cum ar trebui să fie acestea pentru a avea  eficiență maximă?

Să aibă capacitate eficace de filtrare

Spectru larg de acoperire

Fotostabilitate >= cu 90%

Textură plăcută

Tolerabilitate foarte crescută

Să protejeaze ADN-ul celular

Bazându-se pe aceste caracteristici, Eau Thermale Avene a creat Avene Sun Care, o gamă completă de produse cu formule sigure ce oferă protecție UVA – UVB ridicată, cu o fotostabilitate peste 90% (capabile să reziste la efectele expunerii UV, păstrându-și nivelul de protecție). Din gamă fac parte: Spray SPF50+ și SPF30 pentru adulți/copii, Creme SPF50+ și SPF30 pentru adulți/copii.

Deoarece este nevoie de o singură arsură solară în copilărie ca să dubleze șansele de a dezvolta cancer de piele pe parcursul vieții, produsele Avene Sun Care au o formulă cu triplă acțiune. Acestea protejează împotriva leziunilor ADN la nivel celular, având totodată o acțiune puternic anti-oxidantă (previn apariția radicalilor liberi), datorită Pretocopheryl – un antioxidant puternic, protejează și calmează datorită conținutului de Apă termală Avene. De asemenea, numărul scăzut  de filtre (doar 4) asigură o toleranță maximă a produselor, formulele acestora fiind foarte rezistente la apă, iar textura lejeră nu lasă urme albe la aplicare.

Iar pentru că pielea are nevoie de îngrijire și după expunerea la soare, Gelul cremos reparator este ideal pentru calmarea și reconstruirea barierei cutanate a pielii.

Gama de protecție solară Eau Thermale Avene este recomandată de American Skin Cancer Foundation și este partener unic al European Skin Cancer Foundation.

Gama Avene Sun Care de la Avene poate fi găsită în farmacii, la prețul de 80 ron (spray) și 60 ron (creme).

Pentru mai multe informații accesați:

www.eau-thermale-avene.ro

www.facebook.com/EauThermaleAveneRomania

 

Related posts

Comunicat de presa Cultura Alternativa

Adina Meyers

(P) De la fotografie de evenimente la un business cu o cifră de afaceri de 100.000€

Adina Meyers

Cum sa iti pregatesti gradina pentru sezonul de primavara

Adina Meyers